Okan Buruk'tan Transfere Dair Açıklamalar

Okan Hoca mertçe davranıyor...İmkansıza yakın, en azından mevcut imkanlar dahilinde zor olan birkaç oyuncu isteyip, sonrasında sessiz kalarak; işler yolunda gitmediğinde ''Benim istediğim oyuncular alınmadı ki; samtayms vatkenaydu?!'' triplerine girmek, medya-sosyal medya lobisi yoluyla buna dair algı oluşturmak gibi Şark kurnazlıklarına tevessül etmeyeceğini en baştan göstermiş oldu. Gerçi istese bile öyle bir lobisi yok zaten de demek istediğim, olsaydı da o hesaplara girmeyeceği net olarak anlaşılmıştır bu duruşuyla...

Kendisinin başarılı olmasını çok istiyorum. Gerekli ortam oluşturulmaz da hayatının fırsatı olabilecek mevcut pozisyonu heba edilirse çok üzülürüm...

Grillitsch saatden sonra gelmese būyūk hayal kirilligi olur.
Ama gelmicek gibi gōrūnūyor yoksa coktan kap gelmisdi

Çok hoş açıklamalar.

Eğer Griliş gelmezse Haluk Gökhan ve Nevzat yasaklanmalı forumda. Ayrıca kulüp de bu kendini bilmezlere karşı bir tavır almalı. 3 kuruşluk reklam ve show için takımı yakıyor bu insan müsveddeleri.

adam 1-2 gün içinde netleşecek demiş.imza atılsa bitti derdi ,diğerleri gibi.ne sabırsızssınız yav.herseyden olumsuz bişey cıkarıyosunuz.buraya kadar geldiyse alırız grilitshi.nerden bulacaksın bonservissiz daha iyisini

Eğer Griliş gelmezse Haluk Gökhan ve Nevzat yasaklanmalı forumda. Ayrıca kulüp de bu kendini bilmezlere karşı bir tavır almalı. 3 kuruşluk reklam ve show için takımı yakıyor bu insan müsveddeleri.
İyi de bu 'haber' lerin kulüp içinden servis edildiği çok bariz değil mi?!..Adamların işi bu; biri ortaya döküp prim yapmasa diğeri yapacak. Ortada dönen tiyatroya 'danışıklı dövüş' bile denemez; alan razı, veren razı yani...Bence de ilgilenilen futbolcular için kesin bağlayıcı imzalar atılmadan medyada isimleri geçmemeli ama burada kusur varsa yönetime aittir...

Burada mantık hatası var
Eğer oyuncu değerlensin diye kiraya veriliyorsa opsiyon neden bu kadar düşük
Bir de daha yerine konmadan yine veriyoruz golcüleri haraç mezat
Seferoviç soru işareti, 2. golcü herhalde ondan daha iyi olmayacak, mısır milli takımının golcüsünü değer kazansın diye yok paraya kiralik veriyoruz
Griliş bu şekilde telafuz edildiğinde ya olmaz ya çok pahalı olur artık
Morutan ofans belki yapar da 10’da çok tehlikeli, o da kerem gibi topla ilk teması ve saklamada çok sıkıntılı adam, bol bol kaptırıp niye 12.ciyiz demeyiz inşallah
Bir de bu deneme 10 için transferin de pek düşünülmediğini gösteriyor
Ligin başlamasına 2 hafta kaldı daha Olivera dubo seferoviç var sadece
En sıkıntılı bölgeler Ön libero, 10 numara, yedek golcü, alternatif kanat yok daha ortada

Haluklar ne dese suya düşüyor. Bunlara niye bukadar alan veriyor lar ?

"Bu akşamki maçta Morutan'ı 10 numara bölgesinde deneyeceğim."

"Morutan, bize iyi bir görüntü verdi. Onunla ilgili net kararımı vermedim."
maçıda izleyemedim ama bunu okuyunca en başta heyecan yaptım - nasıldı diye sormak isterim

bide esasen yönetici tarzında transfer açıklamaları olmuş bazı demeçler , keşke bu şekilde basın sözcüsü tarzında biri çıksaydı okan hoca haricinde.

Geri
Üst Alt