Okan Buruk'u Teknik Direktör Olarak Görmek İster Misiniz?

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
Okan Buruk'un ifadeleri "Galatasaray teklif yaparsa kabul ederim" şeklindeyken foruma sormak istedim, sorum başarılı olur ya da olmazdan ziyade tekrardan kulübümüzün çatısı altında görmek ister misiniz şeklindedir. Galatasaray'dan ayrılması E.B ile beraber sıkıntılı bir süreçti ve çoğu taraftarın antipatisini topladı biliyorsunuz.

İnş 3-4 maç kazanırız lakin bu hocanın sezon sonunu görme ihtimali yok..

Sene sonuna kadar Torrent ile bir şey göremezsek yazın gelmesini istiyorum. Aslında yaza kadar idarelik duruyor zaten de bakalım işte.

İlk mesajın son cümlesi de acayip sıktı artık.
Terim Fio’ya gidiyor ama Emre ve Okan gidemiyor. Hadi Emre neyse de Okan 27-28 yaşında falan, bir daha fırsat mı bulacak Avrupa için hem de o dönemde. Vaktiyle yanaşsalar adama sözleşmeyle imzalar. Inter’i mi beklediler sözleşme için?

Ha bir de Ankaragücü maçında kırmızı yemiş.
Ulan adam her maç sahada köpek gibi ileri geri sağa sola 90 dk tempo yapıp bir de mis gibi top oynuyor ama bir kart yedi diye kansız oluyor.

Terim’e verilen fırsat Okan’a da verilmeli. Staj vs diyenler için de adam en iyi şekilde stajını yaptı bir de şampiyonluğu var. İyi de oynattı, kümede de tuttu, şampiyon da yaptı Avrupa’da iyi işler de. Her sınavı geçti. Yaşı, ilgisi ve futbola bakışı geçmeden alıp destek olmak lazım. Ligde 5 şampiyonluk yaşamasını mı bekleyeceğiz birinin bize ‘yakışması’ için? Yetenekli bir TD için hem de özbeöz Galatasaray evladı Okan varken daha iyi alternatif yok.

Tam emin degilim sanki anadolu takimlarina karsi basarili ama büyük maclarda sinifta kalan bir görüntüsü var gibiydi. Artik bu gözler bol pres ve hunharca süratli atak yapan bir takim görmek istiyor bunu da okan oynatamaz diye düsünüyorum.

torrente güvenin pep boşlukta takımı izler torrente taktik verir

Evet, istiyorum. Bu sene değil ama seneye gelen başkan ile de başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Her ne kadar şu an BE dillendirmese de Göztepe maçı sonucu ya da daha sonraki maçlar bu kararın çıkmasında belirleyici olacaktır. Bu değişiklikten bir kaçış olduğunu ben sanmıyorum. Okan ya da diğer ismi geçenlerden biri fark etmez. Ben bizim takımın Torrent ile o çıkış yakalama umudumu kaybettim, ts maçından sonra. Benim için çıkış maçı oydu. Bireysel hatalarla o balık da elden kaçtı. Her ne kadar son maçın ikinci yarısı fena olmasa da goller atamadığın sürece istatistiklerin çöptür. Alanya on kişi kaldığında bizden daha iyi mücadele etti. Deplasede olan maçlar içeriden daha sıkıntılı geçecektir. Kendi taraftar baskısına yenilen ekip rakibin baskısına hayli hayli. Üzülerek diyorum bunu da umarım ben utanırım. Ne zaman olur dersem olmadı, belki bu sefer de olmaz dediğimde olur. Mutlu oluruz. Ama bunun sürekliliği zor. Benim demek istediğim bu.

uyuyakalmisim ise zor yetistim ne guzel torrent hocamin oynattigi muhtesem futbolu izliyordum ruyamda..

Kesinlikle istemiyorum. Emre ile birlikte Inter'e giderek büyük satış yaptılar ama asıl problem döndüklerinde yaşandı. Emre fb daha fazla para verdiği için gitti kendini kabul ettirebilmek için küçükken fbliydim dedi. Okan ise bjkye gitti bizim maddi açıdan çok zorda olduğumuz bir dönemdi. Bjk'den sonra bize geldi bir yönetim faciası olarak. Kesinlikle gelmesini istemiyorum.

1644902358534.webp

adam öldüren bile 5 senede çıkıyor bu ülkede haberlere bakarsak. adam 20 sene önce inter'e gitmiş bonservis kazandırmamış. arda kazandırdı da ne oldu ne faydası var şu an kulübe. maç sattı mı satmadı mı orasını bilmiyorum sattıysa da bjk den sonra niye tekrar getirmişiz takıma.

torrent sezon sonuna kadar idare etsin
yeni sezonda okan gelsin

ben gs kökenli olmayan bir yerli hoca istemem. o yüzden yerli olarak okan haricinde seçenek göremiyorum

ben gs kökenli olmayan bir yerli hoca istemem.

Liyakat şart. İttirmeyle kazandığı şampiyonluğu bir tarafa koyarsak evlat vasfının dışında iyi bir td olduğunu düşünmüyorum.

Gs kökenli olmasına hiç gerek yok, yeter ki iyi, gelişime açık, başarıya aç ve liderlik özelliği olan bir td olsun.
Bu açıdan bakarsak listenin 1. sırasında da Palut var yerli td olarak. Hadi o olmadı Nuri var ama o da Galatasaray isminin ağırlığını kaldırabilir mi kenarda, büyük soru işareti.

Ha yarın getirdiler diyelim Okan'ı, ki en güçlü aday görünüyor, keza Palut, Nuri falan tutup getiremezsin bunları şu an ve eğer sene sonuna kadar idare etmeyeceksen torrent ile mecbur okan'ı getireceksin, inşallah kan tutar ve çok başarılı oluruz burasi da ayrı konu tabi.

adam öldüren bile 5 senede çıkıyor bu ülkede haberlere bakarsak. adam 20 sene önce inter'e gitmiş bonservis kazandırmamış. arda kazandırdı da ne oldu ne faydası var şu an kulübe. maç sattı mı satmadı mı orasını bilmiyorum sattıysa da bjk den sonra niye tekrar getirmişiz takıma.

Para yoktu. Aciz bir durumdaydık fb ve bjk çöplerini topluyorduk. Yönetim hatası olarak geldi hiç gelmemeliydi.

Bu kadroyla herhangi bir hocanın ortaya iyi bir oyun çıkarması zor ama Okan iyi hocadır, gelsin.

Geri
Üst Alt