Okan Buruk'un Sözleşme Detayları KAP’a Bildirildi!

Bizi satmış adamı başımıza çıkardılar. Okuyun kendi sözlerini.

gercekten insanların bunu okuyup okan hoca'ya tepki göstereceğini falan mı sanıyorsun?

Okan konusuyla karşılaştırılabilir bir şey değil. Terim ne zaman fb bjkye giderse aynısını yapmış olur.
okan keyfinden gitmemiştir bjk ye, ülkeye dönmek istediğinde dönemin gs yöneticileri okanı istemeyince bjk'nin teklifini kabul etmiş diyorlar. ayrıca unuttuğun birşey var, okan sonradan tekrar galatasaraya dönüp kariyerini bizde noktaladı. burdan bile galatasaraylı olduğunu anlayabilirsin

Galatasaray'ı satan insanların tekrar gelmesini istemiyorum bu kadar. Verdiğin hiçbir örnek bunu karşılamıyor.
Satış eyleminin sendeki karşılığını söyler misin? Hangi olaya satış diyorsun?
a. 30 yaşında İnter’den teklif alan adamın yönetimden onay alarak gitmesi
b. Türkiye’ye dönerken Bjk’nın teklifinin yarısını bizden istemesine rağmen yönetim tarafından kabul görmemesi

Galatasaray'ı satan insanların tekrar gelmesini istemiyorum bu kadar. Verdiğin hiçbir örnek bunu karşılamıyor.
Bir olayın aslını astarını bilmeden sallamak o kadar kolay ki. Adam alt yapıdan çıkıyor 1 sezon sonra bacağını eline veriyorlar. Herkes futbol hayatı bitti derken sahalara tekrar dönüyor. Bir futbol kulübünün avrupa da kazandığı en büyük başarılara başrol oynuyor. Bir sonraki sezon da kalıyor sözleşmesinin son senesi kendine göre bir yıllık ücret talep ediyor. O günün yönetimi o ücreti kabul etmiyor. Dönemin en büyük takımlarından birisi kalkıp adamı transfer etmek istiyor ve o da yıllarca hizmet verdiği kulübünden istediği ücreti alamadığı için kabul edip gidiyor. Başarılı başarısız 3 sene boyunca orada kalıyor. Takımdan ayrılacağı zaman tekrar Galatasaray ile görüşüyor ve o yönetim takımda düşünmüyoruz dedikten sonra rakibe gidiyor. Bir sezon sonra da bize gelip şampiyonluk yaşıyor. Bu hikayede bir satış görmüyorum ben. Sen zorlamak istersen görürsün. Parasını futboldan kazanan bir insan istenmediğinde veya hak ettiğini düşündüğü ücreti almadığında başka bir takıma gidebilir. Bu sadece futbol için de geçerli değil. Ben de yıllarca çalıştığım şirkette istemesem veya hakettiğimi düşündüğüm ücreti alamazsam şirketimi ne kadar seversem seveyim yine de kendi yoluma bakarım.

Velhasıl kelam olaya tek taraflı bakmamak gerekiyor. Belki de bu yaşananların sorumlusu o değil takımı yönetenlerdir.bilemezsin.

Geri
Üst Alt