Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çeşme suyu. Dediğim gibi 1 sene mantikliydine suyu bu
Yalan haber gibi duruyor, galatasarayla hiç işim olmaz dediğini zannetmiyorum. Biraz daha ara daha kötülerini bulursun belkiBizi satmış adamı başımıza çıkardılar. Okuyun kendi sözlerini.
![]()
İnönü'nün büyüsüne kapıldım
‘Galatasaray’daki misyonumu tamamladım. Yeni bir heyecan, yeni zaferler yaşamak için Beşiktaş’ı seçtim. İnönü Stadı’nın büyüsü ve muhteşem taraftarı beni...www.hurriyet.com.tr
Yalan haber gibi duruyor, galatasarayla hiç işim olmaz dediğini zannetmiyorum. Biraz daha ara daha kötülerini bulursun belki![]()
Röportajı Hürriyet 2004 yılında yayınlamış. Sen bunu sindiriyorsan bahane aramana gerek yok. Galatasaray'la işim olmaz, Galatasaray'da misyonumu tamamladım diyen adamı yüceltmeye devam et. Okan adam olacaktı Galatasaray'ı satmamayı öğrenecekti bu işin yarını da var.
Ekli dosyayı görüntüle 164142
Yok yere tartışmalara , hınçlanmalara gerek yok. Futbol basınında arasan neler neler çıkar...
Galatasaray kariyerinden sonra deseydi bunu ve gitseydi aynısı Terim içinde geçerliydi. Terim için bak şuan bile söylüyorum fb veya bjkye giderse haindir kulübün her yerinden adı silinebilir. Bu zihniyet Emre Belözoğlu'nu bile sindirir.
Ufak anımdan bahsedeyim , Kadıköy Caddebostan'da Yavuz Şimşek'in evini yaptım. Fener'in eski kalecisi (kemal sunal filmindende hatırlayabilirisn)
Sohbet muhabbet oluyor tabi - neler neler anlatırdı bize anı oalrak. özetle neler neler var diyeyim geçeyim.
Taraftar olarak böyle bir hırsın / kızgınlığın var , kendi bileceğin bir şey. Nasıl hissedeceğini söyleyecek haddim yok.
terim milli takıma gidip tüpçüyle imza töreni yapıp sonrasında döndü ama.Galatasaray'ı satan insanların tekrar gelmesini istemiyorum bu kadar. Verdiğin hiçbir örnek bunu karşılamıyor.
terim milli takıma gidip tüpçüyle imza töreni yapıp sonrasında döndü ama.
o sencesi, bence gönderilmedi. kendisi gidip önce tüpçüyle anlaştı aysal ondan sonra kovdu.Yanlış yaptı ama aynı şey değil. Ayrıca Terim gönderildi kendi gitmedi.