Okan Hoca’nın Maçtan Maça Değişen Oyun Anlayışı ve Oyuncu Tercihleri

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Acilen son vermesini gerektiğini düşündüğüm bir durum.

İstanbulsporla yapılan hazırlık maçı sonrası bir anda Mitsöyü kullanarak önde press yapmayı benimseyen bir takım kurmaya çalıştı. Topçularımız önde press yaparken doğru konumlanamadığı için pasla çıkmayı benimseyen Ads ve Kayseri çok rahat pressimizi kırıp çıktılar.

Sezon başından beri oyun kurarken bekleri kullanırken sonradan ortadan gitmeye çalıştık o da oturmadı.

Taraftarlar (şahsım da dahil) gibi Okan hoca da Mitsönün dinamizmine kandı Sergio gibi kilit bir oyuncuyu kesti.

Muhtemelen bir sonraki aşamada gol atan Barış ve asist yapan Rashica kanatlarını göreceğiz. Icardi de gol atamadığı için kesilebilir diye düşünüyorum.

10.haftaya geldik hala defansta ofansta nasıl bir oyun planıyla oynayacağımızı belirleyemedik.

Okan hocanın bir oyun planı oturtacağına dair ümidim açıkçası pek yok.

Adamin bir oyun anlayisi yok sorun burda zaten. Yada takima yansitamiyor.

Takimin ne oynadigi belli degil ilk mactan beri.

ben rotasyonu sevmem her hafta aynı 11in çıkması gerektiğini düşünürüm her zaman.

miçøyu oynatmak icin degil de mertensi kesmemek icin sergioyu kesti bence. bu takimin orta uclusu toreyra sergio micødur bunu o da biliyordur. denkleme istanbulspor fatihi mata da dahil olunca terimteminat gibi hesaplarin yapacagi isi yapip matayi mertensi 11e sergioyu kenara atti. yani hicbi sey bilmesen rakibin en azindan bazi mevkilerindeki tempolu topcularini bilip ona gore bi sey yaparsin. cagdasa sorsan onurla ramazanin onune kim olsun diye ayip olmasin diye mertensi koysunlar demezdi.

babam dakka 70lerde yav oyuncu degissene falan diye delirmeye basladi ama halbuki o zamana kadar 3 tane degismistik korka korka dedim babama giren cikan tesir etmiyo ki adam da anlamamis erzincanli cocugu niye oynatmıyo demeye basladi yutkundum bi sey diyemedim gercek bu troll degil
okan random tactic generator gibi

mesela kanat oyuncuları ve bekler çizgiye indiğinde topu penaltı noktasına ya da yay bölgesine yerden çıkaracaklar oliveira gelişine çakacak. elinde uzaktan sert şutan böyle bir oyuncu varken buna hiç çalışılmıyor.

miçøyu oynatmak icin degil de mertensi kesmemek icin sergioyu kesti bence. bu takimin orta uclusu toreyra sergio micødur bunu o da biliyordur. denkleme istanbulspor fatihi mata da dahil olunca terimteminat gibi hesaplarin yapacagi isi yapip matayi mertensi 11e sergioyu kenara atti. yani hicbi sey bilmesen rakibin en azindan bazi mevkilerindeki tempolu topcularini bilip ona gore bi sey yaparsin. cagdasa sorsan onurla ramazanin onune kim olsun diye ayip olmasin diye mertensi koysunlar demezdi.

babam dakka 70lerde yav oyuncu degissene falan diye delirmeye basladi ama halbuki o zamana kadar 3 tane degismistik korka korka dedim babama giren cikan tesir etmiyo ki adam da anlamamis erzincanli cocugu niye oynatmıyo demeye basladi yutkundum bi sey diyemedim gercek bu troll degil
okan random tactic generator gibi
😔

bir de terim hocamdan kalan ortasahayı boşaltıp forvet alma saçmalığına da bir an önce son vermeli

Ya ne anlayışı saldım çayıra mevlam kayira oynatıyor.
Sahadaki oyuncular bireysel olarak bir şey yaparsa puan alıyoruz.
Şimdiye kadar Okan'i Gomis 'in kalçaları kurtardı yoksa şimdiye kadar çoktan kovulmuştu.
Küme düşme hattından sürünmekten başka başarısı olmayan hocayla bu kadar
Nasıl şampiyon olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz

fatih terim'in isimli ama statik ve bitik adamlara sürekli elde daha iyisi olmadigindan forma vermesi gibi.
bu huydan vazgecmesi lazim. yusuf rashica falan var elimizde
kadro planlamasi: "kimi bulduysak aldik"

Dun mac kadrosuna bile almadigi pvayi alanya macinda 11e koyup kazimi keserse kontrolunu kaybettigini dusunmeye başlarım. Iste o zaman eyvah.

Gomis olmasa suan 10 siralardaydik, takim da hucumsel anlamda bir gram faydasi yok.

Bunu en kotu Torrent bile yapardi, hatta 1 tik ustu bile yapardi.

Yillardir bosuna dememlisler, Butcenin en buyuk pastasina HOCA'YA ayiracaksin.

Ya ne anlayışı saldım çayıra mevlam kayira oynatıyor.
Sahadaki oyuncular bireysel olarak bir şey yaparsa puan alıyoruz.
Şimdiye kadar Okan'i Gomis 'in kalçaları kurtardı yoksa şimdiye kadar çoktan kovulmuştu.
Küme düşme hattından sürünmekten başka başarısı olmayan hocayla bu kadar
Nasıl şampiyon olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz

Bir ton adam şu forumda iki sene ağladı gelsin diye. Okan iyi bir futbolcuydu ancak iyi bir hoca değil. Akhisar’da oynattığı futbolda ortada Başakşehir’de de. İkisi de hem bize uygun değildi hemde çok göze hoş gelen bir yapıları da yoktu. Bunu anlamak görev verip denemek gerekmiyordu yani. Ancak daha tehlikeli olanı kendisini kısa sürede gözden çıkarmak. Takımdaki disiplin problemi çözülse en azından biraz daha doğru işler yapabiliriz. Hala başarılı olabilir ama bence biraz tesadüfi olur bu gibi gözüküyor.

Geri
Üst Alt