okan hoca‘ya, "okan“ diye hitap edilmesi

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Anlamadigim bir durum. Futbolculuk döneminden kalma bir alışkanlık olabilir diye düşünüyorum yanlız twitter‘de olsun forum‘da olsun dikkatimi çekti.

Dedelerimiz Fatih Hoca‘ya „Fatih“ diye hitap eder miydi mesela emin değilim.

Bana pek doğru gelmiyor gibi sizin düşüncelerinizi merak ettim

Okan yazilmasina karsiyim ama Okan Buruk diyene de birsey demem saygisizlik olmaz bence.

Sokakta gördüğünde ne diye hitap edeceksen bu mecralarda da öyle söylenmesi icap eder. Hocayı gördüğünde 1 foto hojam ne olur dıye kıvranacak ınsanların arkasından atıp tutmasıdogru değil.

Riekerink’e bile BEY diyeceksiniz diye pankart açtık

Okan Buruk veya Okan Hoca diye hitap etmek zorunuza mı gidiyor

Zoruna gitmicek, öğreneceksin, adam olacaksın
Okanla alakalıda bi pankart var taraftarımızın açtığı fakat paylaşımı ayıp olur heralde üstelik bu kadar başarılıyken

Anlamadigim bir durum. Futbolculuk döneminden kalma bir alışkanlık olabilir diye düşünüyorum yanlız twitter‘de olsun forum‘da olsun dikkatimi çekti.

Dedelerimiz Fatih Hoca‘ya „Fatih“ diye hitap eder miydi mesela emin değilim.

Bana pek doğru gelmiyor gibi sizin düşüncelerinizi merak ettim
Katılıyorum, hatta forumda Galatasaray yenilesede Okan hocaya giydirsem diyenler bile var. Okan hocanın istatistikleri başka bir hocada olsaydı forumun yuzde 80ı avatarina koyardi. Karizmatik olmadığı icinmidir nedir bilmiyorum ama pek sevilmiyor hocamız.

Katılıyorum, hatta forumda Galatasaray yenilesede Okan hocaya giydirsem diyenler bile var. Okan hocanın istatistikleri başka bir hocada olsaydı forumun yuzde 80ı avatarina koyardi. Karizmatik olmadığı icinmidir nedir bilmiyorum ama pek sevilmiyor hocamız.
Yabancı olsa alnına dövmesini yaptıracak adam tanıyorum bu forumda. Yerli olunca Okan diyo allan kekosu

Akıllarınca hocalarını küçümsuyorlar.

İki şampiyonluk daha alsın denir.

Geri
Üst Alt