okan hoca‘ya, "okan“ diye hitap edilmesi

Geçen sene inanılmaz işler yaptıklarından sonra bu sezon başı şampiyonlar ligi gruplarına kalıp oradaki iyi performans karşısında halen saygı duymayan varsa muhtemelen nefret ettiği içindir ve ne yaparsanız yapın fikirleri değişmeyecektir sadece ismiyle ya da saçma sapan hitaplarla devam edeceklerdir.

Dünya düz dediklerinde de bazı insanlar düz sanmaya devam etmişti o yüzden fikir değiştirmeye uğraşmamak lazım.

Ben hep Okan hoca diyorum. Çaya şekeri bırakmak gibi bir süre sonra alışıyorsunuz.

Aslında yenince ‘‘Okan Hoca’’, yenemeyince Okan oluyor. Normal.

ben bazen alışkanlıktan konuşurken ismini söylüyorum

yaşımdan dolayı

ama okan hocaya karşı taraftar içinde gelişen başka şeylere göre bu devede kulak kalacak bir mesele

İşin komik tarafı sırf Türk olduğu için bu konu hakkında konuşuyoruz. Yabancı hocaların çoğu zamanda sadece soyadını kullanıyoruz.

İşin komik tarafı sırf Türk olduğu için bu konu hakkında konuşuyoruz. Yabancı hocaların çoğu zamanda sadece soyadını kullanıyoruz.
Bu futbolcular için de geçerli

Yurtdışında çoğu zaman oyuncular için soyadı kullanılır ülkemizde yabancı olunca farklı oluyor

baslik 'okan hocaya okan diye hitap edilmesi' yerine 'okan hocadan okan diye bahsedilmesi' olmaliydi. arada ciddi anlam farki var.

Yani spor kamuoyunda İsmail Kartal‘a „İsmail“ diyen olmadı ama gerçekten de yanlış hatırlamıyorsam iptal olan süper kupa maçının ön yayınında Okan diyen olmuştu ve aynı anda hatasını fark edip Okan hoca olarak düzeltmisti

Adam naif, kibar, beyefendi biri oldugu icin, oyle kabadayi hareketleri olmadigi icin, okan diyorlar. Yoksa yaptiklari ve durusu daha fazlasini hakediyor

Hoca olursa inşallah bir gün Okan hoca da deriz niye olmasın

Geri
Üst Alt