Okay Yokuşlu, Galatasaray’da İddiası!

Kaan‘da dedigim hepsi sorna aciklamarda cikti, oyuncu tamam tek sorun yillik ücret.
ve öylede oldu.

Benden yalan cikmaz, inanirsin inanmazsin o beni baglamaz renktas.

Bu isler öyle kolay degil, Menajer, oyuncu ve diger paralar, oyuncuyla olmuyor artik faktörler cok.
Birde FFP var bunu unutma, arka yollari kullaniyoruz!

Benim gorusum Okay biraz yavas. Alternatif su an yok takimda ama yavas bu kesin.

Çok yumuşak kalır,yoklukta gider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok düz bir oyuncu bence.
Yani, evet ama DMC sonuçta. Fernando gibisini 10 sene bulamayız bir daha. Asli görevini yapsın, kafi. Yanındaki ikilinin kim olacağı önemli burda. Biri Etebo orası kesin de, başka orta saha alınmazsa Kel'e 10 yolu gözükür.

Yani, evet ama DMC sonuçta. Fernando gibisini 10 sene bulamayız bir daha. Asli görevini yapsın, kafi. Yanındaki ikilinin kim olacağı önemli burda. Biri Etebo orası kesin de, başka orta saha alınmazsa Kel'e 10 yolu gözükür.

Bence hoca Arda yi cekebilir göbege bir kac hafta kanatta yapamayacagini gördükten sonra.

Kel 10u çok güzel oynar abicim ben gitsin istiyorum fakat adam iyi kötü katkı veriyor fakat hoca bunadigindanmidir nedir keli ısrarla kanada atıyor bu adam valenciadan sonra kanattan koptu forvet arkasına evrildi ve bunu hoca göremiyor
Forvet arkasına atarsak keli çok daha fazla skor katkısı alırız zaten maç içinde kanat oynamıyor

Lerma gibi hareketli 6 gelmeyecekse Okan iyidir yav
190 boy hayvan gibi cüssesi var
Temastan da kacınmıyor ya topu calıyor ya adamı biçiyor Lemina gibi yumuşak değil
Bayılıp bittiğiniz fernando okan daha mı hızlıydı

Celta'nın ucuza bırakacağını zannetmiyorum. Düzenli oynuyordu da. Başka bir durum varsa bilmiyorum. Gelsin, oyuna sonra bakarız denerek transfer edilecek bir oyuncu değil ama. 4-1-4-1 oynayacaksak tamam. Rolünün hakkını verir. Önüne daha hareketli oyuncular gerekir. Yabancı sınırı gelirse de stratejik ve önemli bir transfer olmuş olur.

bu herif düzenli oynuyor. elden çıkarmaları pek mantıklı gelmiyor bana.

yalan haber gibi duruyor.

Alindiysa yarin gelsin. Kaybedecek 1 gun dahi yok

Geri
Üst Alt