- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.176
- 4.218
kim diyen ?Okay Yokuşlu, bitmek üzere. Şimdiden hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim diyen ?Okay Yokuşlu, bitmek üzere. Şimdiden hayırlı olsun.
Kaan gibi mi?
Kaan çöpün onde gideni. Hadi biz almadık fener bile almadı 2 milyon çerez parası onlar için.keşke kaanı da alabilseydik 3 4 3 yada 3 5 2 oynardık
kim diyen ?
Niye beğenmiyorsun ki?
Yani, evet ama DMC sonuçta. Fernando gibisini 10 sene bulamayız bir daha. Asli görevini yapsın, kafi. Yanındaki ikilinin kim olacağı önemli burda. Biri Etebo orası kesin de, başka orta saha alınmazsa Kel'e 10 yolu gözükür.Cok düz bir oyuncu bence.
Yani, evet ama DMC sonuçta. Fernando gibisini 10 sene bulamayız bir daha. Asli görevini yapsın, kafi. Yanındaki ikilinin kim olacağı önemli burda. Biri Etebo orası kesin de, başka orta saha alınmazsa Kel'e 10 yolu gözükür.
Severmisim Okayi ?
Kel 10u çok güzel oynar abicim ben gitsin istiyorum fakat adam iyi kötü katkı veriyor fakat hoca bunadigindanmidir nedir keli ısrarla kanada atıyor bu adam valenciadan sonra kanattan koptu forvet arkasına evrildi ve bunu hoca göremiyorYani, evet ama DMC sonuçta. Fernando gibisini 10 sene bulamayız bir daha. Asli görevini yapsın, kafi. Yanındaki ikilinin kim olacağı önemli burda. Biri Etebo orası kesin de, başka orta saha alınmazsa Kel'e 10 yolu gözükür.
severiz renktaş
başka haber alıyor musun kaynaktan
Ben de Arda olur diye düşünüyorum.Bence hoca Arda yi cekebilir göbege bir kac hafta kanatta yapamayacagini gördükten sonra.