Okay Yokuşlu, Galatasaray’da İddiası!

Kesinlikle etmez. Satamayacağın adama 7 verme lüksün zaten yok.
Okay gibi sürekliliğini ve kalitesini kanıtlamış, yaşı 26 olan (hadi 27 diyelim) yerli bi oyuncuya 7 milyon gayet iyi bir rakam bana göre. Zaten 6'ya aldılar. Gelirse defansif sorunlarımızı çözer ve uzun yıllar faydalanırız. Yerli olması da büyük avantaj. Satılmayacağı konusunda da katılmıyorum. O iş yönetime bağlı. Her oyuncu satılır. Yeterki maaşı uygun olsun. Okay haydi haydi satılır. Ha şu anki gibi çapsız bir yönetim olursa görüldüğü gibi Marcao gibi topçu bile satılmıyor, o ayrı.

Okay gibi sürekliliğini ve kalitesini kanıtlamış, yaşı 26 olan (hadi 27 diyelim) yerli bi oyuncuya 7 milyon gayet iyi bir rakam bana göre. Zaten 6'ya aldılar. Gelirse defansif sorunlarımızı çözer ve uzun yıllar faydalanırız. Yerli olması da büyük avantaj. Satılmayacağı konusunda da katılmıyorum. O iş yönetime bağlı. Her oyuncu satılır. Yeterki maaşı uygun olsun. Okay haydi haydi satılır. Ha şu anki gibi çapsız bir yönetim olursa görüldüğü gibi Marcao gibi topçu bile satılmıyor, o ayrı.
Çok iddialısın da bence dediklerin bayağı uzak ihtimaller.

Keşke gelse de görsek sonunu.

En sevindiğim transfer olur çünkü seneye 3 yerli oynatmak lazım ve Okay çok istikrarlı şekilde bu 3 oyuncudan 1 tanesi olabilir.

Eğer doğruysa mükemmel bir hareket olur. Umarım gerçektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok iddialısın da bence dediklerin bayağı uzak ihtimaller.

Keşke gelse de görsek sonunu.
Abi gerçekleşmemiş şeyler hakkında yapılan tüm yorumlar iddia niteliği taşıyor zaten. :D
Bence bizde başarılı olmaması için bir sebep yok. Mesela Moder'i bu kadar istiyoruz, onun tutmama ihtimali Okay'dan çok daha yüksek ihtimal düzeyi olarak bakarsak. Takımıyla 2. yarıda çıkış yapmış, tabiri caizse 6 aylık topçu yani. Okay senelerdir belirli bir seviyede oynuyor. TS'deyken bile iyiydi.

Abi gerçekleşmemiş şeyler hakkında yapılan tüm yorumlar iddia niteliği taşıyor zaten. :D
Bence bizde başarılı olmaması için bir sebep yok. Mesela Moder'i bu kadar istiyoruz, onun tutmama ihtimali Okay'dan çok daha yüksek ihtimal düzeyi olarak bakarsak. Takımıyla 2. yarıda çıkış yapmış, tabiri caizse 6 aylık topçu yani. Okay senelerdir belirli bir seviyede oynuyor. TS'deyken bile iyiydi.
Moder'e de o paralar verilmemeli zaten, o paraları anca garanti 8-10 yıl katı verecek ya da 2 ktına satılabilir adamlara verebiliriz artık. Mesela bu seneki gelirimizin 10da birinden fazla olacak bir bedel, öyle bakmamız lazım.

Ona 7 vermektense seneye Dorukhan'ı bedavaya almaya çalışırdım.

Moder'e de o paralar verilmemeli zaten, o paraları anca garanti 8-10 yıl katı verecek ya da 2 ktına satılabilir adamlara verebiliriz artık. Mesela bu seneki gelirimizin 10da birinden fazla olacak bir bedel, öyle bakmamız lazım.

Ona 7 vermektense seneye Dorukhan'ı bedavaya almaya çalışırdım.
Yabancı sınırı konusunu hesaba katarak yorum yaptım bir de, dipnot olarak belirteyim. Sayının düşeceği belli. Yerli birileri bir şekilde monte edilecek mecburen.
Okay iyi topçu ve bence dediğim gibi 7 eder. Ha 7 milyon verdikten sonra daha genç ve potansiyelli biri de bulunabilir, orası zaten ayrı konu. Ama illa yerli birileri alınacak. Bu Okay olacaksa mantıklı bir hamle. Çünkü kağıt üzerinde paranın karşılığını veririm diyor. Yaşı uygun, sakatlık sorunu yok, kalite olarak yeterli.

Bence Dorukhan da zaten alınmalı, herif free. Yani tutarsa büyük kazanç, tutmazsa da pek bir şey kaybetmezsin. Ama o sakatlıktan sonra dikiş tutturur mu, muallak.

FT'nin gercekten 500 bine oyuncu buldurup getirip, onu Okay seviyesine cikaracagini beklemiyorsunuz herhalde. Fahis fiyatlara oyuncu kiralatir ve ya aldirir. Para olsa, oyuncu 18-20 yasinda olsa gelecegin yildiz adaylarindan olsa verebilirsin 8-10 milyon. Onu parlatip 30, a satarsin bu isi yapmayi bilirsen. Ama bu saatten sonra 27 yasina gelmis oyunculara yuksek bonservis ve yuksek maas aptallik olur. Tam da bizimkilerin yapacagi turden is. Millet 20 yasinda oyunculara Avrupa kupalari kazaniyorlar. Bizimkiler dususe gecmis oyunculara firsat transferi diye bakiyorlar.

Sonra Abdurrahim kasa kolayligi sagladi diye havalara girsin. Ya ettirdigin zararlar nolacak? Gereksiz yere paralar sacmasaydiniz hodjanla birlikte kasa kolayligina da gerek kalmazdi.

Gelmedi yahu bonservisi azmis cokmus neyi tartisiyonuz...sallama bi haber gibi gozukuyor..

Okay begendigim bir orta saha futbolcu tipi degil. Ama eldeki orta sahalar Taylan ve Ömer olunca insan yokluktan her dala tutunur hale geliyor maalesef.

Umarim fazla para vermeyiz.

Okay begendigim bir orta saha futbolcu tipi degil. Ama eldeki orta sahalar Taylan ve Ömer olunca insan yokluktan her dala tutunur hale geliyor maalesef.

Umarim fazla para vermeyiz.
Hocanın kafasındaki 4-1-4-1 taktiği için iyi bir 6 numara bence.

Hocanın kafasındaki 4-1-4-1 taktiği için iyi bir 6 numara bence.

Takim zaten cok statik ilerideki adamlarla, bence daha hareketli daha dinamik adamlar lazim bizim orta sahaya.

Cünkü kanatlar zaten ölü, en azindan göbek daha dinamik daha hizli ve seri adamlardan olusturmaliydik bence. Ama cok ama cok gec kaldik maalesef o yüzden de böyle oluyor.

Studio microphone

Süleyman Rodop: "Okay Yokuşlu sıcak bir gelişme olsaydı herhalde bir haberim olurdu diye düşünüyorum."

Bu durumda ben de transfer olmuş diye dus!unuyorum

Geri
Üst Alt