Oktay Mahmuti Ceo, Zdovc Koç oluyor

Cevap: Oktay Mahmuti Ceo, Zdovc Koç oluyor

Hoca olmadıktan sonra hiçbirşeyin değeri yok.Yanlış haber olmasını umuyorum.

Hoca henüz 43 yaşında. Çok erken böyle bir şey için. 5 yıl daha çalıştırsın takımı, sonra yapsın CEO'luk.

olursa nedne böyle oldu demem olmazsada sevinirim oktay hoca istiyor demekki yoksa kimse böyle bir başarılı takımındaki hocaya birşey demez...

Veli Yigit

"Basketbol Şubesiyle ilgili çıkan haberler üzerine açıklama az sonra resmi sitede olacak."

Hakan Üstünberk'ten Açıklama - 22.06.2011 12:30 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org

Hakan Üstünberk'ten Açıklama

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk, son günlerde bazı medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde gündeme gelen haberler üzerine Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Hakan Üstünberk’in açıklaması şu şekilde:

Geçen sezon itibariyle başlattığımız basketbol hamlesinin üstüne koyarak devam etme hedefindeyiz. Amacımız, Galatasaray Erkek Basketbol şubesini şu anda bulunduğu konumdan daha ileri götürmektir. Ekibimiz ile birlikte bu doğrultuda beyin fırtınası toplantıları yapmakta, değişik fikirleri paylaşmaktayız.

2010-11 sezonunda Erkek Basketbol Takımımızın yakaladığı sportif başarının desteklenmesi için yapısal değişikliklerin şart olduğunun farkındayız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Son günlerde bazı medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde gündeme gelen haberler bu toplantıların nihai sonucunu yansıtmamaktadır. Bu vesileyle verdiğimiz nihai kararların yalnızca Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi kanalıyla açıklanacağını belirtmek isterim.

Hakan Üstünberk

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu

Umarım sevineceğimiz tarzda bir haber olur.:)

Hakan Üstünberk'ten Açıklama

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk, son günlerde bazı medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde gündeme gelen haberler üzerine Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Hakan Üstünberk’in açıklaması şu şekilde:

Geçen sezon itibariyle başlattığımız basketbol hamlesinin üstüne koyarak devam etme hedefindeyiz. Amacımız, Galatasaray Erkek Basketbol şubesini şu anda bulunduğu konumdan daha ileri götürmektir. Ekibimiz ile birlikte bu doğrultuda beyin fırtınası toplantıları yapmakta, değişik fikirleri paylaşmaktayız.

2010-11 sezonunda Erkek Basketbol Takımımızın yakaladığı sportif başarının desteklenmesi için yapısal değişikliklerin şart olduğunun farkındayız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Son günlerde bazı medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde gündeme gelen haberler bu toplantıların nihai sonucunu yansıtmamaktadır. Bu vesileyle verdiğimiz nihai kararların yalnızca Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi kanalıyla açıklanacağını belirtmek isterim.

Hakan Üstünberk

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu

Birşeyler yapıyorlarda

şu an için bilemiyoruz tabiki

hayırlısı olsun

İlginç bir açıklama. Ne doğrulamışlar ne de yalanlamışlar.

Bu açıklama şunu gösterir.Biz birşeyler düşünüyoruz ama kesinlesmis birşey yok.Demektir bu açıklama yoksa haberler yalanlanır Oktay hoca takımın başında kalacaktir diye yazarlardı...

Hakan Üstünberk: "sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım, son günlerdeki toplantılarımızın nihai sonucunu yansıtmamaktadır."

wildcard için bir yapı gerekiyor . bir organizasyonun temelleri geçen sene atıldı , şimdi üzerine bir yapı inşaa edilmeye başlandı.

mahmudi , koçlar-üstü gibi birşey oldu gs basketbol şubesi için . takımın yapısına , oyuncu seçimlerine , takımı çalıştıracak koçların belirlenmesine hep mahmudi karar verecek.

basketbol için iyi haberler bunlar .

Oktay Mahmuti Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk'in gündemdeki konulara ilişkin açıklaması üzerine Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Oktay Mahmuti, Galatasaray medyasına açıklamalarda bulundu.

Oktay Mahmuti’nin açıklamaları şu şekilde oldu:

"Göreve başlarken tek hedefimiz Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi’ne bir kimlik ve gelenek kazandırmaktı. Başarılı bir sezonun ardından duygulara kapılıp, her şeyin çok mükemmel olduğunu iddia etmek yanlış olur. Sportif başarıyı kalıcı kılmak için doğru şube yapılanmasının ne kadar önemli olduğu son derece aşikârdır. Biz de bu konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yalnız şunu özellikle öylemek isterim ki; yazılanlar gerçeği tam anlamıyla yansıtmamaktadır ve nihai karar verilmemiştir. Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi için benim ve başkalarının konumu değil, düzen ve düzene nasıl hizmet ettiğimiz önemlidir.

Bir kez daha hatırlatmak isterim ki; tek önemli olan Galatasaray Basketbol Takımı’dır."

Oktay Mahmuti

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü

Galatasaray.org

.

Öncelikle şunu söyleyeyim Zdovc'un yaptıkları ve oyun stili Oktay Hocamızın kopyası. Eğer hocamız bir şekilde takımımızın başantrenörlüğünü bırakırsa - ki umarım bırakmaz - Zdovc direkt takımın başına getirilmelidir.

Fakat ben hocamızın bu zamana kadarki başarılarımızın ana kaynağı olduğunu düşünüyorum. Parkedeki duruşu bile mental açıdan bizi öne geçiriyor maçlarda. Kesinlikle parkede kalmaldır kendisi.

Hakan Üstünberk ve hocamızın açıklamalarından sonra bir geri adım gelebilir. Gelirse de CEO'luğa Nur Gencer veya Lütfi Arıboğan gelsin diyorum ben. Evet, bu sisteme geçilmelidir ancak şu anda CEO olarak Oktay hoca düşünülüyorsa işimiz yaş.

Demek ki geçen gün yazdığım Mahmuti konusundaki belirsizlik buymuş. Sonuçta her türlü kulübe katkısını verecektir; ancak eminim ki kime sorsak onu parkede ister.

Zdovc arkadaş Spartak Saint Petersburg ile anlaşmış.

Bana öyle geliyorki Oktay Mahmuti koç olarak kalacak CEO olarak başa başka birisi gelecek.

Bana öyle geliyorki Oktay Mahmuti koç olarak kalacak CEO olarak başa başka birisi gelecek.

En doğrusu o olur. Oktay Mahmuti rahatlıkla 20 yıl daha antrenörlük yapabilir. Hem onun hem de bizim için çok erken daha.

CEO icin en dogru isim kim sizce? Yabanci olabilir mi?

Geri
Üst Alt