Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

şu adamdan bize 3-5 tane klon lazım voleybol erkek bayan basket bayan anca yeter.

transfer yapılmasa bile sadece bu adam için maça gitmeye değer insan.mükemmel bir kişilik,keşke 5 senelik imzalansa dosta düşmana inat....

Google'a delikanlı yazdım seni gördüm baba. Evet biyolojik babam ve Captain Price'tan sonra sen geliyorsun. Saygılar.

Oktay koc karizmatik bu isi bilen bir isimdir. Umarim daha cok basimizda kalir, kendisi bizim icin bir sanstir.

Arkandayiz koc!

Kendini cani gonulden tebrik ediyorum gercekten ellinden geleni fazlasiyla yapti . Tebrikler hocam :)

Real Madridin teklifini reddedip bizde kalmış.Gerçekten büyük adam

Bu mudur Galatasaray taraftarı yani? Geçen yıl bizi kötü kadroyla şahsi başarısıyla finale çıkaran adamın gideceği söyleniyor ama taraftar tepki vermiyor. Kendinize gelin.Transfer Nöbetinde geyik yapmaktan çok daha önemli şeyler oluyor şu an

Reis transfer başlığında konuştuk biraz, Eyüp Yıldız falan öyle bir şey yok diyince dağıldı millet.

Reis transfer başlığında konuştuk biraz, Eyüp Yıldız falan öyle bir şey yok diyince dağıldı millet.

Zaten inanmıyordum gideceğine ama Eyüp abi gibi birinden duymak lazımdı yinede, duydum ve sevindim. Normalde Oktay hocayla kafa uyusmazlığım var(coğu zamanda elestiririm) ama hakkını vermek lazım bu takım için saha içinde herseyi yaptı ve yapmaya devam edecek. Takımın 21 yıl sonra final oynamasındaki en kilit isimlerden biriydi. Basarısını taktir ediyorum.

Galatasaray'ın menfaatleri acısından takımda kalması beni cok sevindirdi.

cn2yg.jpg

Adamsın OKTAY KOOOÇ

Ayrılabileceği konuşuluyor maalesef

Yapılan bir röportajda kendisine bu soru sorulmuş. Cevabı;

- Hakkınızda takımdan ayrılacağınıza dair söylentiler dolaştı geçen haftalarda. Var mı böyle bir şey gerçekten de?

Oktay Mahmuti: Vallahi varsa ben bilmiyorum. Gördüğünüz gibi ben işimin başındayım ve takımı bırakmadım, devam da etmeyi düşünüyorum. Neden kim çıkarır bu tip söylentileri bilemiyorum.

Röportajın devamı için; Basketizm Oktay Mahmuti Röportajı | Sadece Galatasaray

Geri
Üst Alt