Okuduğunuz Gazete Hangisi ?

Mert S. Yüksel

"Fear is Your Only God"
GalataSarayı Efendileri
Genelde Hürriyet, Cumhuriyet ve Zaman'a bakarım ne kadar zıt haberler girmişler diye.

Gazete okumam. Kalemler para ile calisiyorsa boşuna zaman harcamaya gerek yok. Bilgin Gökberk ve Erman Toroğlu hariç okuduğum bir köşe yazarida yok. Onlarida internetten okuyorum. TV'de olsalar onu bile okumam.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hurriyet girer genelde bizim eve en cok.

Ben sahsi aldigimda Radikal aliyorum.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Artık internet üzerinden takip ettiğimiz için birçok gazeteye göz gezdiriyoruz haliyle. Ama öne çıkan genelde Milliyet diyebilirim.

İnternet uzerinden Radikal'e bakarim

tapatalk

gazete pek okumamda okuyacağım zaman sözcü ve spor gazetesi alırım

eğlence amaçlı olarak posta okuyorum haydar dümen'in köşesi çok hoşuma gidiyor renkli bi gazete, zaman'da alıyorum çünkü su geçirmiyor zaman'ın kağıdı tam yere sermelik piknik yapmalık :/ siyasi olarak gazete okumuyorum çünkü hepsi tayyipçiler ve cehapeciler olarak bölünmüş durumda...

Artik gazete okumuyorum. Twitter da bir kac haber sayfasini takip ediyorum, sonra habere tikla oh mis gibi. Hersey cepte.

Gencligimde bulvar okurdum pek okumak sayilmazdi ama olsun, simdi birsey okumuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben genelde internet platformlarından takip ediyorum. Genel haberler için "seksi fotoğraflar için tıklayınız" kısmı dışında milliyet pratik. Bunun dışında bir dostumun da yazarlık yaptığı good morning turkey'i takip ediyorum. Anasayfa - Good Morning Turkey Good Morning Turkey

Ailem genelde Hürriyet ve Sözcü alıyor.

Gscimbom.com yeni mesjlar

^amaalive^

Şaka bi yana en iyi bulmaca eklerini posta veriyor. Türkiyede gazetelerden fazla şeyler beklememek lazım.

Radikal in tabloid formati okumayi kolaylastiriyor ortam icinde, metroda vs.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt