Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Dursun Özbek profiline bakınca bir sonraki başkanımız bu herif olabilir. "Paramız yok. ;("

Adamın ses tonu öyle herhalde beyler ağlamıyor yani :D

Bu aglamazken konusma tarzi ise bir de aglarken dusunun :D

Ulan koskoca Galatasaray için 1 gününüzü ayırın adi herifler sanki eve gidince memleketi mi kurtaracaksınız ?

Bitirene kadar ben ağladım mk

Alnitak Alnilam Mintaka

Konuşamıyorsan konuşma.
Hem kendine, hem bizim kulaklara yazık.

Yalnız şu "Galatasaray taraftara açılsın" lafını bırakalım arkadaşlar. Bu isteği çok iyi anlıyorum da gerçekçi değil. Kulübü zaten lise kurmuş. Değişik bir yapı var kulüpte. Yani dünya batar Galatasaray lisenin elinden kurtulamaz maalesef...

Sırtımızdaki en büyük kambur ...
Eskiden Galatasaray'ın satılmasını hiç istemezdim.Bu forumda da öyle çok yazım vardı geçmişte,ama artık inşallah satılır diyorum

Bu ucube zihniyetten Galatasaray kurtulmalı,yoksa hiç bir şey olmaz Galatasaray'dan

Şuanki kafa yapısıyla Galatasaray'ın büyümeceği kesin ama küçük bir takım haline gelme ihtimali bile var.

uA keşke satılık olmasa da kulübün geleceği adına taraftarı örgütlese de boykot etsek şu şerefsizleri

Kısa vadede kulüp zarar görür ama uzun vadede kulüp çok karlı çıkar bu kafa yapısından kurtulmak en büyük zaferdir

zloxpa.jpg

Bu adamı başkan yapalım.
UEFA bize iyi acır

Konuşan genel kurulu üyemiz Sinan Bilgin gibi tatile kaçamadığıdan ağlıyor olsa gerek.

Geri
Üst Alt