Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Ulan müze müze diyor bizim genel kuruldan iyi müze mi olur ....

Fosil kaynıyor ortalık

Hahahaha indirim icin tesekkür etti adam. Aman Allahim ya ne herifler üye su kulübe.

Sinan Bilgin'in dostu cikti kursuye.

1000 kişiden kalmış 100 kişi ahahahahaha bize müstehak önümüzdeki en az 10 yıl hiç bir halt yapamayız

Eskiden Galatasaray'ın satılmasını hiç istemezdim.Bu forumda da öyle çok yazım vardı geçmişte,ama artık inşallah satılır diyorum

Bu ucube zihniyetten Galatasaray kurtulmalı,yoksa hiç bir şey olmaz Galatasaray'dan

Şuanki kafa yapısıyla Galatasaray'ın büyümeceği kesin ama küçük bir takım haline gelme ihtimali bile var.

uA keşke satılık olmasa da kulübün geleceği adına taraftarı örgütlese de boykot etsek şu şerefsizleri

Kısa vadede kulüp zarar görür ama uzun vadede kulüp çok karlı çıkar bu kafa yapısından kurtulmak en büyük zaferdir

Gerçekten kültürmüş değermiş bunlardan çok daha önemli bu biatçılardan kurtulmak be reis ...

Bende mecburen sonuna kadar destekliyorum bunu satılsın klüp yoksa bu heriflerle hiçbir şey olmaz

Clark Kent çıktı

z33rd7.jpg

Sinan Bilgin de çıksın konuşsun.
GSC'ye slm çakmayı unutmasın ama.

Son düzenleme:
"hersey kötü ama ibra edecegim"

terbiyesizler. bari susun, konusan adama saygi duyun. ülkenin en igrenc insanlari toplanmis bizim kulübe

Geri
Üst Alt