Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Tüm bu tablolara rağmen ibra eden ittir,haindir,șerefsizdir.

Futboldan 1 gram anlamayan adamlar spor kulubu yonetmeye kalkmis. Basari hayal.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Dursun milleti ikna etti bu kel işi batırdı gibi ibra edilmezse dursun keline saplatir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ibra eden haindir arkadaslar
kimse seneye mac filan izlemeye gitmesin iyice sogdum ya zaten yabanci siniri filanda gelcek
eee bu yagli suratda basimizda durursa zaten iizlenmez

Bu dinazorların herhangi bir profesyonel iş yapacağına mı inanıyorsun Adem? Adam futbol takımının başına kardeşini geçirdi, yeni açılmış bir e-spor şubesinin başına da yeğenini geçirdi. Futbolda transferlerini de Youtube'dan oyuncu izleyen yeğenine göre yapıyor. :asd22:

Dursun gibi bir rezaleti sportif idari acisindan görmemistir bu kulüp. Sampiyon olsak bile rezil bir düzenbazliktir. Kulübün durumu nekadar kötü ki, bu adama kaldi diye düsünmek lazim.

Mali tabloları senden daha kısa sürede ve daha açıklayıcı sunabilirim. Çıkıp kulübün içinden geçtik deseydin yeterli olurdu.

Adamlar dağ gibi birikmiş borçları alkışlıyorlar. Çok enteresan.

Millet yemege gitmiş salon boş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu tablolarla Ünal Aysal genel kurulun karşına gelseydi herkes kulübü batiriyor, batırdı derdi. Çünkü kulüp berbat durumda sadece devlet desteği var Aysal döneminden farklı olarak.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes nereye kayboldu pilava mı gittiler

Sene başında 1 kuruş bile olsa kar edeceğiz diyen şerefsiz adam 230 milyon tl bir yılda zarar gerçekleştirmiş, bakın tl diyorum ki kur farkı falan ağlamasın sonra. Yediğiniz o transfer komisyonları haram zıkkım olsun size.

Döner varmış menü da.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

şu an mali tabloların sunumu sırasında salon yüzde 80 oranında boşalmış. Sunum da tamamen rakamları okumak üzerine kurulu. Gerekçeler yok!!!

Geri
Üst Alt