Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Büyük paranin oldugu her yerde yiyici vardir. Liesciler olmaz ise, baskalari yigecek. Belki daha da fazlar yerler, bilemem.

Galatasaray Florya ve Riva´dan daha fazla para kazanabilirdi, eger daha iyi bir mali durumda olsak ve kendi imkanlarimiz ile projeye girebilsek. Daha fazla pranin kasaya girmesi, daha fazla yeme sansi demektir. Toki bu projeden kac para kazanacak ve zarari nekadar diye bakmak lazim. O aradaki fark, muhtemelen bizim kazancimiz olabilird. Ki Toki ülkenin en büyük insaat gücü oldugu icin, cok daha uygun maaliyete halledebilir olaylari.

Yani biz yapsak insaati, maaliyetimiz daha yüksek olur. Tabi 10%-20% civari ekstra bir kazanc icin, böyle bir projenin tüm riskini kulübün üzerine alma durumu da var.

Riva ve Florya yabancılara satılamaz mıydı?

sürekli yönetim maalesef ibra edilecek falan yazıyorlar zaten ibra edilecek ki ümidi olanlar mı vardı

İsyan var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu zihniyetteki insanlar tarafından seçiliyor Başkan.

Yazıklar olsun.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Galatasaray Spor Kulübü beni ilgilendirmiyor dedi dün burada. Sadece hisseler, gayrimenkul önemliymiş ona. Kendi cebine bakarmış.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Ulan hiç bir sportif başarı yok gelirler giderlerin altında kalıyor bahsedilmiyor

-Tapatalk-

5 dk ne lan 10 dk

Lan çakma kongre üyesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray Spor Kulübü beni ilgilendirmiyor dedi dün burada. Sadece hisseler, gayrimenkul önemliymiş ona. Kendi cebine bakarmış.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Karakter meselesi tabi. Eğer karakter yoksa, yorum yapmaya da gerek yok.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bu kulübü en önemli gelir kaynağı o staddır

Hiç sağa sola bakmaya gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genel Kurul'a şu an için katılan üye sayısı 947 olarak açıklandı. Ayrıca 45 üyenin de konuşma yapacağı açıklandı.(Aslan News)

Bu Mehmet Bilen boş bir herif gibi

-Tapatalk-

Dayı biyere mi yetişecen 5 dk ne?

Geri
Üst Alt