Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Ünal konuşmuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aysal konusmayacak galiba.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Ünal Aysal niye yok lan konuşmacı olarak

-Tapatalk-

Genel kurul herşeyin üstünde diye birşey mi olur lan? Tüzük niye var o zaman? Ne zamanki oturur tüzük değiştirirsin o zaman bu kuralları uygularsın.

Osman Tanburacı yine Dursun'u yalayacak.

Zamanında Fatih hocam tanburacı ile ilgili çok doğru bir noktaya parmak basmış idi.

5412.jpg

Ünal kendine laf gelirse konuşur.

İlk ikiye koymuşlar en karşıt görüşlü adamları.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

Yasin Çakmak konusacak.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

ibra olcak kesin allah belamızı vermiş bu bunak sürüsü kaderimizi ciziyor soguttular takımdan iyice

Foruma uye bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

R'das beni pek enterese etmiyor bunlar. Benim bu liselilerden nefret etme sebebim ''Küçük olsun bizim olsun'' kafasında olmaları.

Kulübe hep 1 ileri 2 geri yaptırıyorlar, ucube yönetimlere mahkum ederek kulübün potansiyelini yok ediyorlar.

Adnan Öztürk'ün 10 sene önce ortaya koyduğu futbol branşını tamamiyle dünya çapında isimlerle profesyonelleştirme aklına gelmiyor mu bunların?
Tabi akıllarına gelir ama Galatasaray'ın sürekli doğru yönetilip büyümesi işlerine gelmiyor bunların

Bence arka planda Galatasaray'a yön veren çakallar istese Galatasaray en kral şekilde yönetilir,potansiyeliyle de dünyanın en önemli kulüpleri arasına girer

Ama Galatasaray büyürse ellerinden çıkar diye korktukları için Galatasaray ne zaman başarılı olsa camia içinde tuhaf işler oluyor ve çok sert düşüş başlıyor.

Daha önce istemezdim ama artık inşallah bu kulüp satılırda bu çakallardan kurtuluruz diyorum. Dursun başkanları devam etsinde batırsın inş kulübü belki o zaman bu şerefsizlerden kurtuluruz

Galatasaray lisesinin icine kapanik halini anlamak icin, Türkiye´de elitistlerin halka karsi 10 yillardir tuttugu taviri anlamak gerekiyor. Türkiye´de futbol acisindan, Galatasaray camiasi bunun temsilcisidir.

Sonuc anlamda bir Liseli hegomanyasi var. Bunlar iyi organize oluyorlar kulüp icersinde, ve etkileri de cok büyük.

Galatasaray konusunda sadece Türkiye icerisinde kiyas yapmak mümkün. Diger kulüplerin farkli modelleri var, bizden daha bile büyük sorun...

Kulübün satilma olayini bilmiyorum. Hele Türkiye´de nasil bir etki verir. Ama Gatasaray´li olmayan adamin ele gecerse kulüp, hedeflerin düsebilme ihtimali bile vardir.

Geri
Üst Alt