Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
osman tanburacı mı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada olmayan gelirleri de gelir diye gösterdiğini iddaa ediyorlar.
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~
havuza inmiştir şimdiye
Ünal Aysal niye yok lan konuşmacı olarak
-Tapatalk-
Ünal Aysal niye yok lan konuşmacı olarak
-Tapatalk-
Abi adamın niyeti falan yok işte artık anlamamız lazım bunu.
Süren gibi 10 yıl daha geliyor,gelecek diye reklamını yapar.
R'das beni pek enterese etmiyor bunlar. Benim bu liselilerden nefret etme sebebim ''Küçük olsun bizim olsun'' kafasında olmaları.
Kulübe hep 1 ileri 2 geri yaptırıyorlar, ucube yönetimlere mahkum ederek kulübün potansiyelini yok ediyorlar.
Adnan Öztürk'ün 10 sene önce ortaya koyduğu futbol branşını tamamiyle dünya çapında isimlerle profesyonelleştirme aklına gelmiyor mu bunların?
Tabi akıllarına gelir ama Galatasaray'ın sürekli doğru yönetilip büyümesi işlerine gelmiyor bunların
Bence arka planda Galatasaray'a yön veren çakallar istese Galatasaray en kral şekilde yönetilir,potansiyeliyle de dünyanın en önemli kulüpleri arasına girer
Ama Galatasaray büyürse ellerinden çıkar diye korktukları için Galatasaray ne zaman başarılı olsa camia içinde tuhaf işler oluyor ve çok sert düşüş başlıyor.
Daha önce istemezdim ama artık inşallah bu kulüp satılırda bu çakallardan kurtuluruz diyorum. Dursun başkanları devam etsinde batırsın inş kulübü belki o zaman bu şerefsizlerden kurtuluruz