Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Daha once de dedigim gibi malesef 1 yil daha dursun'a katlanmak zorunda kalacagiz

İbra edilirse gslilimi 20 yıl dondururum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayri Kozak, Aysala karşı çıktığı günden beri kime hizmet ettiği ortada.

O noktadan sonra kulübün ne duruma geldiği de ortada.

Her kongrede çıkıp boş atmaktan başka bir şey yapmadı bu adam. Polat döneminde iktidara karşı el pençe divan durmayız diyorlardı şimdi yalıyorlar.

Ülkenin her alanı tiyatro.

An itibarıyle maç izlemeyi de kulübü takip etmeyi de bırakıyorum.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

ulan adam 2 senede kulüp ekonomisini berbat hale getirdi üstelik hiçbi başarı elde edemedi bu hayri çıkmış hala bundan sonra dikkatli davranın diyor koskoca 2 sene ne halt yediler

Kulüp tüzüklerine devlet vasıtasıyla ayar verilmediği sürece hiçbir şey olmaz. Adnan Polat'ı ibra etmeyenlerin Dursun'u ibra etmeleri büyük bir çelişkidir. Kısaca it ürür kervan yürür.

dursunun yaptığı hırsızlıklar, söylediği yalanlar ve rekor seviyedeki borç kimsenin umrunda değil gördüğünüz gibi

birazdan pilav bitmiş diye 1 kavga bekliyorum

Kongre'nin şerefsizlerden oluştuğu verdiği sürelerden belli zaten.

Gençler çıkıp eleştiriyo "5 dakikanız doldu" diye kürsüden kovuluyo, ama sizi ibra edicez diyen hayri mezarcısı 12 dakika konuşuyo ve sözü kesilmiyo.

Galatasaray' da taraftar kongreyi basmalı başka çözüm yolu yok bunun. Bu düzen böyle gidicek

TapaTalK

Hayri Kozak: "Başkanım, Mayıs 2018'e kadar buradasınız. Ben ibra edeceğim. Aklı başında olan herkes ibra eder zaten."

köyüne dön

Gsnin kaderini 1000 kişi belirliyor milyonlarca taraftarı olan bi kulup!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun u ibra etmeyecek kisiler hep konustu herhalde

fft30mm3719604.jpg

biz bu şerefsiz ordusuyla seneye ligte ilk 3e dahi giremeyiz simdiden eminim bundan

Geri
Üst Alt