Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
SoralımBu hainlerin zikkimlanmasi ne zaman bitecek? Toplanti ne zaman devam edecek
Sinan Bilgin
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SoralımBu hainlerin zikkimlanmasi ne zaman bitecek? Toplanti ne zaman devam edecek
anlaşıldı taraftarın dursunu linç etmesini istiyorlar. gelecek sezon full protesto ile devam eder büyük ihtimal
Kemerburgaz Tesisleri:
![]()
![]()
![]()
birlik olalım diyip durdular
birlik olun tabi
hep beraber gs adasında çay için çorba için
beleş bilet alın eşinize dostunuza peşkeş çekin
kongre günleri beleşe pilav yiyin
30 milyon taraftarı olan camiayı seçilmemiş ve torpille gelmiş 1100 kişi yönetsin
kardeşim böyle saçmalık olur mu
küçük olsun bizim olsun diyorlar
30 milyon taraftarı olan kulübü 1100 kişi yönetemez kendisine peşkeş çekiliyor diye
açın şu kulübü taraftara
yıllık aidatını yatıran herkes üye olsun
son 20 yılı eleştirip duruyorsunuz da siz seçtiniz son 20 yılı
gsnin önünü açmak işinize gelmiyor dimi
allah topunuz belasını versin
nefret ettim artık kongresinden de üyelerinden de gs lisesinden de
inşallah yanar kül olur mk lisesi
delirttiniz lan adamı yürüyen prostatlar
2 sene hiç olmadı çünkü sucukçular yönetim kendilerine saldırınca daha yeni uyandılar ve protesto etmeye başladılar. ama önümüzdeki sezon da başarısızlığı artık hiç kimse kaldıramaz2 senede kaç kez oldu da seneye olsun yaw,hiçbir halt olmaz
Evet her sene ligi beşinci sırada bitirecek takıma fazla!Mukemmel duruyor
Uzun süredir tüzüklere karşı dava açılıp açılamayacağını düşünüyorum. Güçlü bir şekilde Spor Bakanlığı vs. işin içine sokularak denenmesi gerekir. Artık ümidimi kestim bu işten. Resmen adamlar çiftlik gibi takılıyorlar. Bir araya gelince özel işler filan bağlıyorlar belli ki.
2 sene hiç olmadı çünkü sucukçular yönetim kendilerine saldırınca daha yeni uyandılar ve protesto etmeye başladılar. ama önümüzdeki sezon da başarısızlığı artık hiç kimse kaldıramaz
Mehmet Helvacı röportajda diyor ki liseliler azınlıkta. %34 oranındaymış Genel Kurul'da. Şimdi sormak lazım ulan keko
1. 20 milyonun üzerinde taraftarı arasında liseli oranı %1 bile değilken Genel Kurul'da niye 34?
2. Liseli olmayanlar da liselilerin icazetiyle ve referansıyla üye olan ve liselilerle çatışmamak kayd-ü şartıyla oraya üye olmuş kimseler. Bizi mi kandırıyorsun?
3. 20 milyonluk bir camiadan bahsediyoruz. DÜnya'daki ülkelerin neredeyse yarısından fazla nüfus demek bu. Böyle bir organizasyon 1000 kişiyle yönetilir mi?
4. Kamu yararına dernek statüsünde bir hukuki altyapıya sahip olup, kamu yararına değil de azınlığın yararına sosyal tesis ve gelir kalemleri yürüten dernek mi olur?