Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Canimizdan cok sevdigimiz Galatasaray'imizin gelecegi karanlik gorunuyor, dizler ustunde Dursun diye haykiran kongre tayfasi, bizi batirip rahat edecek.

En icten dileklerime gebermenize istiyorum, hic mi serefiniz yok.

Son düzenleme:
TT Arena'nin yanina yapilacak olan Basketbol Salon Projesi:

C7wNDqkWsAAsxus.jpg

C7wNC5PX0AA0tST.jpg

öğle yemeğinde pilav var dediler koşarak gittim , bulgur pilavı çıktı .

içim buruk ..

seneye transfer dönemiyle gaza gelip lig tv alan saflar olmaz artık sanırım

Projenize sokayım.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek ümidim şu İnan Kıraç Ahmet Özdoğan, Adnan Öztürk, Turgay Kıran, Aziz Üstel gibi adamların arkasına ciddi potansiyel alabilmesi

Hani inşallah ibra edilmez bu çapsızlar topluluğu

mutfakta o pilavı hazırlayan aşçı bugun kahraman olabilirdi

gs lisesi yanıp kül olmadan kurtulmamız zor gibi bu adamlardan

bu kongreyi devirmenin tek yolu gs lisesini yıkmak olabilir

taraftar en son bunu yapacak ve 650 yıllık liseyi yıkarak devrim gerçekleştirecek

Bir ara bunu dillendirmiştim abaya tepki almıştım. Aydınlık yüzüymüş ülkenin. La banane eğitiminden elini çeksin kulüpten. Ölümüne Galatasaraylı ve en az malum liseliler kadar başarılı, aydın milyonlarca adam var devlet okullarında mesela.

Hukuki bir süreç yürütmeli. Lise ile isim hakkı konusunda anlaşıp tamamen kopmak lazım. Birgün olur bu dediğim de biz göremeyiz gibi geliyor.

300 m tl vergi borcunu 20 m tlye düşürülmesinin mantıklı bi açıklaması var mı Allah aşkına Dursun gibi hükumete yakın biri olmasa mümkün değil düşmezdi kişilere göre sistem işliyor böyle düzenin abv

Tebrikler hainler !!

Kulübün ağzına sıçtınız elinize sağlık, Allah belanızı versin sizin pilavcı şakşakçılar.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Başlamadı daha.... Pilav çok iyi herhalde.

Herseyi gectim ey adnan polat cik masaya vur bane neler yaptiniz simdi olanlar bakin de.

pilava zehir katacak bir r'daş yok mu yav

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt