Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Alkışa bak çılgınca alkışlıyorlar,

Kapatın lig tv falan bu haramzadelere verilen paraya yazık.

65 yaş üstü ev alıp satmak için izin gerekliyken 90 yaş üstü bir grup koca kulübün geleceğini oylayacaklar.

Yazık.

Basketbol da butceyi aşmışık. Yazik vallah..

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Turizmin bittiği bir dönemde otel inşaatına başlamak da ayrı bir vizyon :))

Bu yönetim her türlü ibra ediliiirrr..

Boşuna izleyip beklentiye gitmeyin. Kapatın gitsin.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Çok sıkıcı bir konuşma tarzı var 5 dk sonra sıkıldım izlemeyi bıraktım :D

GS bu liseci yiyici tayfanın elinden kurtulmadıkça bu kulüpten hiç bir halt olmaz

Menfaatçi çakal dolu hep ne yazık ki

Basketbola bak. Rezalet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bi tane adam çıksın ben göreve talibim bu adamı ibra etmeyin desin tablo değişir..

ama neerdeee tabii etik ilkeler daha önemli..

Lan başarıdan bahsetsenize şerefsizler

-Tapatalk-

Her şeyi takip edebilirsiniz diyeceksen sen ne arıyorsun orada? Şu sunumu okulda ben yapsam 20'yi çakar yollar hoca.

Idari acidan sportif faaliyetler ile yönetimsel faaliyetler ayrilmali. Spordan sorumlu bir profesyonel göreve getirilip, sorumlululugu üzerine alip, futbol ile ilgili ayrica konusmali.

Batıyoruz resmen.

Mali durumumuz daha da kötüye gitmiş.

44 kişi mi konuşacak, öyle bir şey söylendi sanki

asıl konuşan keli boş verin, arkada dönen muhabbete yoğunlaşın.

Liseci yiyici tayfa diyorsunuz ama, Türkiye´de kulübüne bukadar gayri menkul birakan kac tane Kongre var büyüklerde ? liseci yigici tayfasi olmayanlarin da durumu ortada.

Idari acidan sportif faaliyetler ile yönetimsel faaliyetler ayrilmali. Spordan sorumlu bir profesyonel göreve getirilip, sorumlululugu üzerine alip, futbol ile ilgili ayrica konusmali.

Bu dinazorların herhangi bir profesyonel iş yapacağına mı inanıyorsun Adem? Adam futbol takımının başına kardeşini geçirdi, yeni açılmış bir e-spor şubesinin başına da yeğenini geçirdi. Futbolda transferlerini de Youtube'dan oyuncu izleyen yeğenine göre yapıyor. :asd22:

Dursun'un konuşmasından ve bu amatör sunum dan sonra bunları ibra edenler şeref yoksunu ve menfaatçidir. Adam her açıdan kulübü bataklığa sürüklüyor ve en büyük icraatı da kendisinin almadığı arazileri peşkeş çekip karşılığında alacağı net parayı bile yalan dolan anlatan bir adamın Galatasaray başkanı olması içler acısı.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt