Uğur Kaan Yalçın
Aslan Üye
- 1 Ekim 2013
- 9.569
- 994
- 1.628
adam marsda yaşıyor galiba. ulan eleştirsene bu yönetimi.bunlar Galatasaylı(!) duygun dedeyi değil o tüpçü itini destekledi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim o ?yuhlanan mi simdiki mi ?Sinan Kılıç, İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde Tayyip Erdoğan'ın özel doktorluğunu yaptı.
Kim o ?yuhlanan mi simdiki mi ?
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama dayı bir şeyde haklı federasyon medya tarafında hiç biri elimizde değil.Hiç birinde bir gücümüz yok.Fener beşiktaş hatta trabzon bile bunu gayet iyi yönetti.Bizim takımda iş yok.
Bunlar hikaye yahu. Bukadar müdahil oduklarini bile zannetmiyorum. Catisma cikar net olarak. Bir dursun, yada bir iki arsa icin, kimse girmez bu topa. Ki bu olaylar hep bizim insiyatifimiz ile oluyor. Galatasaray Kongresini seversin, sevmezsin, ama cizgimiz nettir kulüp olarak.
Genel Kurulda, forumda oldugu gibi atip, tutulsa hükümete bu riva, peskes felan diye. Onlar fesh ederler anlasmayi, bakin carenize derler. Erdogan verir direk talimati.
Bak su anki adam gercekleri anlatiyor. Hükümetin destegi olmadan, hic bir adim atamayiz, atamazdik zaten. yigici tayfa olmasa, bunlar da olmaz.
Belliyuhlanan adam
Milleti yonlendirmeyiniz lutfen, isteyen istedigi gibi konusabilirKufur islerine girme lutfen . Sevdigim bir uyesin ,kufur kiyamet bela vs duymak istemem senden
Arkadaş belki o zaman inanır diye üst segmentten anlatmaya çalıştım derdimi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi