Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

adam marsda yaşıyor galiba. ulan eleştirsene bu yönetimi.bunlar Galatasaylı(!) duygun dedeyi değil o tüpçü itini destekledi.

Ama dayı bir şeyde haklı federasyon medya tarafında hiç biri elimizde değil.Hiç birinde bir gücümüz yok.Fener beşiktaş hatta trabzon bile bunu gayet iyi yönetti.Bizim takımda iş yok.

manutd, real madrid'in sirri yok, galatasaray'in sorunu siz dedelersiniz

Bunlar hikaye yahu. Bukadar müdahil oduklarini bile zannetmiyorum. Catisma cikar net olarak. Bir dursun, yada bir iki arsa icin, kimse girmez bu topa. Ki bu olaylar hep bizim insiyatifimiz ile oluyor. Galatasaray Kongresini seversin, sevmezsin, ama cizgimiz nettir kulüp olarak.

Genel Kurulda, forumda oldugu gibi atip, tutulsa hükümete bu riva, peskes felan diye. Onlar fesh ederler anlasmayi, bakin carenize derler. Erdogan verir direk talimati.

Bak su anki adam gercekleri anlatiyor. Hükümetin destegi olmadan, hic bir adim atamayiz, atamazdik zaten. yigici tayfa olmasa, bunlar da olmaz.

Zaten şu süreçte hükümetten icazet almayan iş yapamıyor. Fiko'nun beli kırıldı stadı yaptırana kadar. Şahsen benim istediğim sportif başarı getirecek bir başkan Albayrak belki Dursun'dan daha siyasi hatta alenen beyan şekilde ama ben kendisi çok seviyorum çünkü takım için çalışıyor.Dursun şuan bir görev almış onu yapana kadar gitmeyecek gibi sonrada rahat bırakırlarmı bilemem inş bırakırlar.Albayrak'ın 2018 filan açıklamaları daha çekilecek 1 yıl dahamız var :)

Bu adam eski DYP Milletvekili. Rasim Zaimoğlu.

Şuana kadar sadece ilk 2 ve Sn. Metin Ünlü iyi konuştu. Diğerleri ya boş ya yalama

Bu Zaimoglu'nun söyledigi bazi seyler dogruydu.

göknar iyi geçiriyordu sanırım öyle hatırlıyorum bakalım neler diyecek

İçim karardı 10 kişi çıktıysa 8 i 80 yaş üstü bu adamlarla ileriye gitmeye çalışıyoruz.Yazık gerçekten.

Arkadaş belki o zaman inanır diye üst segmentten anlatmaya çalıştım derdimi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyaseti tek taraflı ele alıyorlar. Oraya çıkıp hakaret etse siyaset olmuyor ama teşekkür etse siyaset oluyor.

İkisine de girmeyen bir kongre lazım. Taraftar profili nasıl tek tip değilse orası da tek tip olmamalı. Dertleri Galatasaray olmalı. Ama şu an hiç kimsenin derdi bu değil gibi.

Bu iş ancak kulübü taraftara açarak ve dengeli bir kulüp kongresi oluşturarak yapılabilir.

Geri
Üst Alt