Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Bu yönetimi destekleyelim geyiklerini bırakın artık ya

En ufak bir ışık görse sizden önce taraftar destek olur zaten

İnşallah bu kulüp satılır. Bu genel kurul oldukça düşmana gerek yok.

Zaten şu süreçte hükümetten icazet almayan iş yapamıyor. Fiko'nun beli kırıldı stadı yaptırana kadar. Şahsen benim istediğim sportif başarı getirecek bir başkan Albayrak belki Dursun'dan daha siyasi hatta alenen beyan şekilde ama ben kendisi çok seviyorum çünkü takım için çalışıyor.Dursun şuan bir görev almış onu yapana kadar gitmeyecek gibi sonrada rahat bırakırlarmı bilemem inş bırakırlar.Albayrak'ın 2018 filan açıklamaları daha çekilecek 1 yıl dahamız var :)

2018 yilina kadar zaten durum ekonomik acidan da degisecek. Öyle ki, Dursun nekadar batirirsa, gelenlerin okadar avantajina olacak, hele ki birde ekonomik olarak borclardan kurtulup, kulübün potansiyali artarsa.

Ben Fiko´nun da kalben akpli oldugu zannetmiyorum, ama adam hükümeti cikarina göre kullanmayi biliyor. Hükümete ideolojik olarak tamamen zit olan Aziz Yildirim bile bunu basarili bir sekilde yapiyordu sike olaylarina kadar.

2 genç arkadaş çıktı sonrası hep 70 üstü.

Kulüp niye bu halde çok açık değil mi ?

Secim karari cikartmaz bunlar.

gecen sene bi genc üye daha vardi, galima yas 30 bile degildi, o konustu mu

Dursun u iyi elestiriyordu

Yenilenmis bir yonetim ile guven tazelemek faydali olabilir
Dursun Ozbek onderliginde bir yonetimin basarili olma imkani yok, 2 senede bunu kendi kanitlamis oldu Galatasaray camiasina. Kardesi ile yegeni ile sportif alanlarda basari kovalayan bir zihniyetin yeri yok artik.

Adam 80 yasina gelmis kendinden bi haber siddini tutamiyor ama gel gor ki bu moruklar belirliyo yonetimi

Kardeşim aday çıkmadan olmaz o işler. Babayiğit yok. İşler kötü diye korkuyor bugün tapılan isimler. Dursun beceriksizi kadar bile delikanlı olamayan adamlar yönetmesin zaten. Kulüp batsın da ondan sonra sıfırdan Galatasaray'ı kuralım.
Secim karari ciksin iyi kotu 2-3 aday elbet cikar, Turgay Kiran i sevmem mesela ama her secimde aday olup dahil olmustu. Onun gibi 1-2 kisi daha cikar biri de kazanir, Dursun defolsun da.

Yenilenmis bir yonetim ile guven tazelemek faydali olabilir

Başında bu adamın bulunma ihtimali olan yönetimin içinde dünya karması yapsan yine olmaz.

Yine 1 pilav, 2 ekonomik vaade tav olmuşsunuz anlaşılan. Olmadıysan da trollük yapıyorsun burada milleti germek için demektir. İkisi de talihsiz.

NOT: Cevap vereceksen alıntı yapmak sureti ile vermeni rica ederim. Bunu üşenmeden yapmanız sayesinde bizde yazdıklarınızdan haberdar olabiliyoruz bildirimler ile.

2018 yilina kadar zaten durum ekonomik acidan da degisecek. Öyle ki, Dursun nekadar batirirsa, gelenlerin okadar avantajina olacak, hele ki birde ekonomik olarak borclardan kurtulup, kulübün potansiyali artarsa.

Ben Fiko´nun da kalben akpli oldugu zannetmiyorum, ama adam hükümeti cikarina göre kullanmayi biliyor. Hükümete ideolojik olarak tamamen zit olan Aziz Yildirim bile bunu basarili bir sekilde yapiyordu sike olaylarina kadar.

Fiko konusunda aynı düşüncedeyim abi, taraftarı siyaset ilgilendirmemeli tabi bazı hususlar ince noktalar olabilir, ama real'i 3-2 yendiğimiz maçta siyaset kimin umrunda keza şuan Beşiktaşlıların umrunda mı adam dolu dizgin gidiyor. Şahsen karşı olmaktansa çıkar ilişkileri her zaman daha iyidir, ama bunu kendini ezdirmeden yapmak lazım. Dursun iyi neyetli olduğuna kalben inanıyorum ama duruş olarak gerçekten felaket, kişin dış görünüşünü yargılamak değil ama belli görevler için insan kendisine bakmalı

Adam 5 dakika konuşuyor 2.30 dksında teşekkür etti.Bu kadar yalayıcı olunmaz.İnsan fıtratına ters bir durum ne kadar yalaka olursan ol.Ama bunlar yalakalıkta son noktaya gelmiş.

Bazilarina abartiya kactiniz diyorlar ama Mehmet Ozbek'in kendi kafasina gore olusturucagi bir futbol modeli ile seneye bu takim ilk 10 da bitirirse ayakta alkislamak lazim. Vasifsiz, CV si belirsiz kimdir nedir bilinmez adami hangi amacla oraya Futbolun patronu olarak atilir hala bir cevap vermemis Dursun Ozbek'ten bahsediyoruz. Bu surdugucu surece milyon eurolar yine cope atilmis olacak, karsiliginda basari + kupalar olmayacak. Avrupa'dan uzaklasan bir Galatasaray asla kabul edilemez. Biz boyle 'Galatasaray' olmadik.

Son düzenleme:
Başında bu adamın bulunma ihtimali olan yönetimin içinde dünya karması yapsan yine olmaz.

Yine 1 pilav, 2 ekonomik vaade tav olmuşsunuz anlaşılan. Olmadıysan da trollük yapıyorsun burada milleti germek için demektir. İkisi de talihsiz.

NOT: Cevap vereceksen alıntı yapmak sureti ile vermeni rica ederim. Bunu üşenmeden yapmanız sayesinde bizde yazdıklarınızdan haberdar olabiliyoruz bildirimler ile.

Son gunlerde aldigimiz mali mevzularla ilgili haberler bana kafi geldi

defalarca soyledim, sahsen benim acimdan sportif basari bir detaydir , koskoca pastanin tepesindeki kucuk bir sekerlemedir ..

nerede para nerede bir mali menfaat , o benim icin deger ifade eder .. sampiyonlar ligi biraz onemli bu sebeple

yok seyir zevkiymis ,seyircinin moraliymis , psikolojik ustunlukmus , bunlar umrumda degil , paradan bakarim ben kazanimlarina klubun

bana kalirsa mehmet ozbek i postalasin ve secimde 2-3 degisiklikle devam etsin

spk onayi almasi da sart

Arkadaş adamlar bitsede eve gitsem kafasında biz bunların ibra etmesin seçime gidilsin diye bekliyoruz :mad:

Sportif basari olmadan Galatasaray da buyuyemez tam tersi kuculur.

Geri
Üst Alt