Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Sacmaladi. Kizi aldim, bilmemne sokaga, gittim de denilebilir.

Bence bu konulara değinmesi çok iyi

-Tapatalk-

143 Zafer bana Sheldon Cooper'ı anımsatıyor. Fütursuz :asd:

Bizde bu konuda iyi bir örnegiz.
Galatasaray 2011-2013 arasi giderken, rakip taraftarlar bize hükümetin takimi diyorlardi, ama umrumuzda degildi tabi, cok fazla da orali olmadik.

Bir agabeyin dedigi söz cok dogruydu demin orada. Savas kazanayan genraller, bir birini yer, gibisinden. Bizde aynen bu hakim, hem kongre, hemde taraftarda. Rakibi yenemiyoruz, bari iceriden kan görmek istiyor herkes. kaos ciksin, ortalik karissin istiyor.

Dursun konusundaki sorun, zaten belirtildi fazlasi ile konusmalarda. Metin Ünlü demisti galiba emin degilim. Biz futbolu yönetmesi icin, Cüneyt Tanman´i sectik dedi. Cüneyt Tanman nerede diye soruldu ? Yani bukadar tecrübesiz, ve vasifsiz bir adama, bukadar büyük sorumluluk yüklemek bastan itibaren genel kurul üyelerinin aybidir.
Bu adam da ne yapti ? Oraya 300 milyon tl altina bir imza, buraya 80 milyon tl kasa kolayligi derken, gitti muhtemelen güvendigi icin, yada o parada hakki oldugu icin, Mehmet Özbek´i getirdi futbolun basina.

Bu Dursun ve Galatasaray tarihi acisindan bir rezalet, ama ayni zamanda tecrübesiz bir adami, bukadar sorumluluk altinda birakmanin verdigi bir sonuc.

Stratejik acidan bir degisiklik lazim. Idari anlamda, ve sportif anlamda degisiklikler olmali. Sporu idare edenler ile, mali yapiyi idare edenlerin ayri secilmesi gibi. Sporu yöneten profesyonelin sadece baskan ve yönetim tercihe birakilmamasi lazim. Bir nevi otonom bir sekilde belirlenmesi gerekiyor.

O zaman bu genel kurullarda yönetim mali konularini konusur ayir olarak.
Sportif profesyonelde ayrica spor hakkinda konusur. Futbolda ne yaptik, planimiz ne, projemiz ne, alt yapi hakkinda nasil bir calisma var, gibi konularda daha seffaf bir sekilde bilgi de verebilir.

Ve populist yönetim, ve baskan modelleri de son bulur. Okadar basi bosluk var ki, Twitter´a göre hoca alinip, hoca gönderiliyor.

Çok haklısın abi, kan değişikliği şart hale geldi keşke olsa, gene hükümet yalakası olsun yeter ki doğru planlama görelim.Sportif başarı olsunda gerisi benim için önemli değil

boş boş konuşuyor. 5 yaşındaki veletler konuşuyor bunları zafer hastır git

Dobra dobra vallah :)

Valal sıkıldım oylamaya geçilsin artık

Geri
Üst Alt