Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

şunu bilmiyorum - söylenen ya da hatırladığım eğer yeterli imza seçim kuruluna / divana (noter gerekmeksizin) sunulursa üyelerin isteği ile seçim olur lafları vardı sanki.

eğer bu olursa seçim mi olacak yani? o kadar net olmayan bakış açısı ve söylem var ki yani olsa bile arkasından uğraşılacakmış gibime geliyor.

ya da tamamen tema olarak hazırlanmış ama olmayacağı belli gibi mi - hiç bilmiyrum valla

açılış itibariyle 122 giriş yapılmış 80 küsür üye 20 küsür basın

Sembolik heralde sandıklar - bilerekte kaldırmamışlar durumun vahimliğini ve vaziyetin saçmalığını işaret ediypr divan başkanı.

"İÇERİDEN ve dışarıdan etkilerle- açık konuşmak gerekir " diye söylemesi bence mühim idi

biri sonunda "Yönetim nerede ? gelmeyecekler mi?" diye sordu konuşmlardan önce

onların masasında 1 kişi yok , ayıp iş bana göre.

Kulak hocam geldi

1651306363780.png

yav sen git metin reis gelsin
yargı dağıtsın

Birgün Galatasaray taraftarı böyle bir divan gününde Spartakus ordusu gibi baskın yapıp dağıtacak bu dinozor konsül üyelerini..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

bugün bir üyede çıkıp dün Burak Elmas'ın "ima" ettiği kişilere laf etmezse bir cacık olmaz bu topluluktan. sırf lafta kalıp aksiyon alamayan bir topluluk olmaya başladılar.

Burak Başkan, koyduğu boş sandıklar ile Eşref ve Metin in alacağı oy sayısını belirtmiş

Geri
Üst Alt