Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

r.garcia,boas gelmiyorsa illa yabancı diyosak montella yoklanmalı raineri,bielsa falan olmaz

İki adayın da istifa Edip Campos’un listesinde buluşması gerekir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala iptal olacak muhabbetleri dönüyor gs sözlükte gurrpegi bugün çok büyük olasılıkla iptal olacak demiş neye göre diyorlar anlamadım.

Yanlış iptal olursa yandık bu Burak denen çapsız Torrent'le seneye de devam eder.

Hamamcıoğlu'nun seçilmesi kesin gibime geliyor. Metin Öztürk'ün hiç şansı olduğunu düşünmüyorum.

Tablo hiç iç açıcı değil umarım Galatasaray tarihinin son seçimi olur ve artık kulüp hak ettiği değere kavuşur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla şurada 15 gün var kadrolar - projeler - çalışmalar zemin hazırlamak için.

Seçim sonrasında 1 ay gibi süre var sezonun son hafta maçlarının bitmesine - çok hızlı yeni T.D mi yerlisi mi yabancısı mı transfer konuşmaları zeminleri mi artık neyse epey bir yoğun mesai gerekecek.

Eşref Hamamcıoğlu süpriz olmaz ise kazanacak gibi durmakta (M.Ö nün sürekli açıklamaları ve Burak Elmas'a torba torba laf etmesine rağmen benzer tarz konuşmasından yola çıkıyorum)

bütün ekibi liseli herhalde eşrefin

128 milyarın buharlaştırılması esnasında resmi görevde yer alan birini klübe mi sokuyor
Şöyle bir grafik var doğruluğundan emin değilim:

ce950a72c193100e48c98e58c8214dab.jpg

Eğer doğruysa kendisinin başkan yardımcılığı döneminde köklenen faiz kendisinin başkan olduğu dönemde peyderpey düşürülmüş. Faiz sebep enflasyon sonuç doktrininin fikir babalarından olma ihtimali var gibi görünmekte.

2023'e kadar ayıya dayı deme hususu dışında skandal bir karar.

Şöyle bir grafik var doğruluğundan emin değilim:

ce950a72c193100e48c98e58c8214dab.jpg

Eğer doğruysa kendisinin başkan yardımcılığı döneminde köklenen faiz kendisinin başkan olduğu dönemde peyderpey düşürülmüş. Faiz sebep enflasyon sonuç doktrininin fikir babalarından olma ihtimali var gibi görünmekte.

2023'e kadar ayıya dayı deme hususu dışında skandal bir karar.

🧐...

Geri
Üst Alt