Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Şimdi Burak Elmas istifa edip seçim kararı alırsa yapılacak seçimde aday olabiliyor mu?

Yine 1 ay ötelenecek seçim demek ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu iptal olayları ilk duyuldugundan beri diyorum bu işin arkasinda başka birileri var misal servet denen şahıs organize ediyorsa hiç şaşırmam maksat kulüpte düzen olusmasin

Gs içindeki akp tayfanın işi apo mapo işte.

5 asil üyenin istifa etmesi ya da başkanın 28.1'den tekrar seçim kararı alması gerekiyormuş.Çözümü buymuş yani.(sports digitale)

Bizim bu camiayla en basarili kulup olmamiz harbiden cok ilginc
Biz yatıp kalkıp dua edelim 2000 li yıllardaki kadroya..O kadro çok ciddi ivme ve winnerlık kazandırdı bize.Aksi taktirde bjk ile kapışıyor olurduk.

O zamandan bu yana bir türlü adam gibi bir başkan ve yönetim gelmedi.Ama bu genel kurul yapısıyla çok normal gelmemesi.

Biz doğru başkan ve yönetimini bulsaydık ne bu kadar borç olurdu nede avrupada bu kadar dibe vururduk.Hatta bir avrupa kupası daha gelebilirdi.

Şimdi Burak Elmas istifa edip seçim kararı alırsa yapılacak seçimde aday olabiliyor mu?
İstifa ile olduğundan oluyor sanırım. Yapılan oylama sebebiyle seçim durumu iptal olduğu için girebilir diye biliyorum. Ancak seçim kararı olarak ne yazdılar orası da önemli çünkü elmaz o gün kabul edip kulübü seçime götüreceğini söylemişti. Kılıfına uydurmuşlardır.

Bence iyi oldu. Başkan adayları Burak Elmas'tan da kötüydü. En azından yaz transfer dönemini Campos, Sensible ve Torrent hocamız ile geçireceğiz
Bu yazdigin adamlara guvenmek de acayip komik ya :asd: adamlar daha yeni pulgar gomis cakti kulubun kapisinda yatan gedsonu almadilar

Marcaoyu 2 milyon euroya falan fortuna sittarda satmayiz ins

Geri
Üst Alt