Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

iyi bari serzenişimi duyan olmuş . Önemlydi çıkıp konuşması.
Bekleyelim bakalım soru falan alır mı (çünkü banko tekrar aday olacak mısınız? sorulur - orda rengi belli olur işin)

BUrak tekrar aday olmaycaksa en azından Burak Elmas lobisinin destekleyeceği yeni bir aday için zaman kazanılsın diye yapılan iş diye bakacağım.

iyi bari serzenişimi duyan olmuş . Önemlydi çıkıp konuşması.
Bekleyelim bakalım soru falan alır mı (çünkü banko tekrar aday olacak mısınız? sorulur - orda rengi belli olur işin)

BUrak tekrar aday olmaycaksa en azından Burak Elmas lobisinin destekleyeceği yeni bir aday için zaman kazanılsın diye yapılan iş diye bakacağım.
Ben de Cengiz yönetiminin işi diye bakıyorum sonuçta daha önce yaptılar bunu yine yapmaları şaşırtıcı olmaz.

Ben de Cengiz yönetiminin işi diye bakıyorum sonuçta daha önce yaptılar bunu yine yapmaları şaşırtıcı olmaz.
3-4 e dörde bolünmüşlükten kastettiğim bir uçta orası aynen

Abdürrahim ALbayrak ve Yusuf Güney bir şeyler ile uğraşmıştı çünkü adaylık kafasında.

içten içe umarım sorumlusu onlardır diyorum - zaten sevmediğim, sevemediğim yararından çok zararı olan bir duo olarak görüyorum kendilerini. Buda ortaya çıkarda bir daha isimlerini duymayız inşallah.

benim anlamadığım giden adamın gerekçesi nedir ya da mahkemenin

benim anlamadığım giden adamın gerekçesi nedir ya da mahkemenin
düğümlenen kısım orası

birilerine zaman kazandırma durumu bu ya da öbür ihtimal adayları beğenmeyenlerin yeni aday çıkması için itelemesi. - kim için yapıldığı belli değil maalesef.

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Yeni açıklanan seçim takviminde güçlü bir Liseli aday çıkar umarım. Bu kaos ortamından çıkmanın yolu bu bence. Liseli olması mantığı okların üzerlerinde olmamasından kaynaklanıyor.

yeterli çoğunluk gelseydi 23 Nisan'da seçim olmuş bitmiş olurdu işin garibi...

be az sonra istifa ederse seçim 22-29 mayısta oluyor i think
ahbert bu takım ne zaman toplanacak hoca gelecek bütçe çıkacak borçlar maaşlar ödenecek borçsuzluk kağıdı alınacak transfer görüşmeleri başlayacak transfer pazarlıkları hızlanacak eldekilere teklif gelecek gidenler olacak gelmeyenler olacak 2 ayda bunlar nasıl oalcak

ahbert bu takım ne zaman toplanacak hoca gelecek bütçe çıkacak borçlar maaşlar ödenecek borçsuzluk kağıdı alınacak transfer görüşmeleri başlayacak transfer pazarlıkları hızlanacak eldekilere teklif gelecek gidenler olacak gelmeyenler olacak 2 ayda bunlar nasıl oalcak

1651230142956.png malesef ahbert. bir sezon daha çuvalda

İktidar mı istemiyor seçimi yoksa Yalı Çocuğu ve Avanesi mi hala çözebilmiş değilim. Ali Koç da bizim genel kurula atıfta bulunup başkanın ibra edilmeme olayını eleştirmişti. Malum önümüzde TFF seçimi ve Yayın İhalesi var. Birileri Burak Elmas bu iki olay neticelenmeden başkanlıktan düşsün istemiyor ama kim hala çözebilmiş değilim.

Geri
Üst Alt