Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Bu sikintili dönemde 1 ay içerisinde ben özel teşekkür etmek istedim

ulan abdur 2dk olmadı başlayalı konuşmayı unutturdun bana

Adam hala teşekkür ediyor
Çok dikkatli konuşuyor açık vermemek için. Kesin bir parmağı var bu ertelemede.

yani herkes BUrak Elmas'a laf ediyor (haklı olarak) ama istinafa gitmese tekrar tedbir olmasa seçim vardı bugün ondan önce. Onun sorumlusu unutulmaması lazım kesinlikle - ortayada çıkmalı , çıkartılmalı.

“Buççemiz onaylanmadı diyor”

Bütçeyi kim onaylamamış acaba

Yav ne anlatıyor bu
Koyun can derdinde...

Ortam gergin ama kavga vs çıkacak taraf orada değil - orada olacağım dedi daha dün - boş yönetim masası tamamen rezillik ve korkaklık

Eşref'in "3. aday kimse zan altında kalacaktır" dmeesi güzel plase oldu - Abdürrahim konuşacak şimdi (mehtemelen Burak Elmas'a bok atacak)

Burak Elmas'ın net olmamasına vurgu yapılması önemli , kensinin ve kendisiyle uğraşan "tahmini" Albayrak gurbunun uzaklaşması lazım bu ortamlardan.
Daha dün istifa edersem Galatasaray başsız kalır diye açıklama yapmıştı.

Bugün de gelmeyerek kendisinin ve yönetiminin kalitesini tam manasıyla göstermiş oldu işte.

Utanmaz arlanmaz ahlaksız herif!

Abdur, sen Falcao 'nun hesabını ver. Boşver Burak ı diğer üyeler konuşsun

patladım ya :asd: gece hangi filmi izledin abdü

Helvacı'nın da Hamamcıoğlu'nun da konuşmasını çok beğendim. Bu arazi işleri ile ilgili Elmas'ın kalması isteniyor haberlerine gittikçe daha fazla inanıyorum. Hele hele toplantıya katılınmaması,sürekli değişen açıklamalar üst üste konulunca. Yönetim sıralarının bomboş olduğu bir toplantı hatırlamıyorum, Galatasaray'da ilk olabilir. Elmas'ın geldiği ve hali getirdiği nokta çok can sıkıcı.

Ya yine başladı açıklıcam falan

AGA YETER DÜŞ YAKAMIZDAN YETER BE

Hep aynı laflar - yöneticiykende TFF ile ilgili aynı taktik. Tam bir siyasetçi profil.

"Elimi taşın altına koyacağım ama bu iki adayın hakkıdır" diyerekte geri vites attı , niyetli aslında belli.

MC saglikli olsa kıçına tekmeyi ilk o vururdu Abdur. O adamın üstünden prim yapma

Hâlâ kendi dönemini övüyor
Aynı süreci siz de yaşattınız bu kulübe

Geri
Üst Alt