Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Endişene , huzursuzluğuna senin ... üstüne laf gelince çıkıp konuşuyorsun anca , herkese yakınmış gibi ama allah bilr ne haltlar yeniyor senin lobinde be.

hala sportifi konuşuyorlar - sportiften çok çok daha büyük sıkıntı var şu an esas, bunu anlamayan saftır

Apo nabion lan

Neler anlation

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kanka! Bismillah senden ilk böyle tepki🤣
Terimin adam edip ortaya saldigi bi heriftir apo. işine geliyodu rahat rahat transferlere dahil oluyodu apoyla hoca. Kendisi soyluyor 2 saat pazarlik yaptiriyodu bana hoca diye.

Bu tür hafif siklet heriflerin baskan olmak istiyorum diye ortalarda dolasması dustugumuz bok cukurunun özetidir aslinda. Ne haddine senin baskanlik, burasi rizespor mu ulan

Burak Elmas'ın orada olmaması - rezillikten öte, geçtim oraları.... GS Başkanı ve yönetimi kuruldan bu kadar mı KORKAR , bu kadar mı laf yemeye eleştirilmekten çekinir - gerileceksen geril ? Kurul orası , en güzel er meydanı senin adına ....

Orada olmaması (Olacağım demesine rağmen hemde) dün dediği "tespit ettik kişileri" lafını önemsiz kılıyor , gel yüzleş kastettiklerin oradaysa. Gelmediği için haklı çıkırıyor o taraf halbuki kendi acizliğinden ve onlardan kurtulmak gerekmekte .

Sportif başarı konusunun çok daha üzerinde şu an kulübün hali. Başarıszlığın nedeninin özü zaten yönetimdeki bu hal , camiadaki bu vaziyet.

5 dk önerisi yapan bu adam değil miydi
Süren doldu Okan bey

Bütün bu tepkinin üzerine istifa bugün gelmezse cadı avına dönüşecek iş.

bunları izleyipte hala yönetim ile istişare edeceğim mantığı baya "ne içtin" kafası oluyor benim görüşümde .

hadi orada değilsin ama izliyordur kesin - bugünün sonunda istifası olmaz ise hakikaten çok pis işler olacak.

Bakalım neden katılmamış.

Gerimek istemedim , çünkü o yüce insanların arasında kokuşmuş sistemin parçası insanlar var. Bu nedenle katılmadım . İstifa kararını vereceğim, seçimin önünü açacağım...

diyecektir.

Şu mahkeme kararını aldırtan adam Galatasaray’ın bir senesini daha yemiş olabilir

Geri
Üst Alt