Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Eski yönetim, Hamamcıoğlu cephesi, Metin Öztürk cephesi ve divanın gedikli yaşlı üyeleri dışında da kimse yok gibi. Herkes bir taraf.

Bu güne kadar birileri adına görev ifa ettiğini hiç düşünmemiştim.Ama son iki gündür yaptığı açıklamaların pişkinlik seviyesi kendi için bu görevde kalmadığına inandırıyor. Galatasaray bu garip adamdan gerçekten tez kurtulmalı.

Bir sorum var.

23 Nisan'da seçimin olmasına bir engel var mıydı? %51 çoğunluk mu mevzu sadece

Bu adamdan kurtulmak için son çare taraftar. Bakalım rezil edebilecek miyiz bu başkanı

Bir sorum var.

Evet ama

Sabah saati tam bilmiyorum ama o saatte 4500 civarı üyenin salonda olması gerekiyor. Salona o kadar kişi aynı anda alınamayacağı için formaliteden başka bir şey değil diye biliyorum. Zaten seçime 4500 kişi gelmiyor.

Bir sorum var.

Tutanak fln tutldu - çoğunluk olsaydı (%51 mi 3te 2 mi emin değilim) yapılırdı diye düşünüyorum.

Resmi gün olması etken miydi ? sanmıyorum

Üyelerde şov yapmasınlar. İmza noter aracılığıyla veriliyor. Topladıkları imzalarında hükmü yok.

Divan üyesi olmak şart değil mi zaten katılmak için

Konuşmacılar için o şart var ama katılım için yok sanırım. Aykutalp Bey, 250 kadar divan üyesi 200 civarı da genel kurul üyesi katıldı dedi. Kırmızı pusulalılar divan üyesi, sarı pusulalı olanlar genel kurul.

Geri
Üst Alt