Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Hukuken başka bir mani yoktu. 22 Nisan'da tedbir kalkmıştı.
Galatasaray'ın kaybedecek bir saniyesi yok, Genel Kurul iradesi deyip böyle bir ortamda geleneğin dışına çıkıp ilk takvimde gerçekleştirilememesi bana mantıklı gelmiyor.

Galatasaray'ın kaybedecek bir saniyesi yok, Genel Kurul iradesi deyip böyle bir ortamda geleneğin dışına çıkıp ilk takvimde gerçekleştirilememesi bana mantıklı gelmiyor.
Camia bu haldeyken aynı fikirdeyim. Genel kurul gereğini yapabilmeli ama kimsenin, istinaftan böyle bir abukluk çıkacağını düşündüğünü sanmıyorum.

Harbiden gelenek olmuş artık
yeterli çoğunluk sağlanamazsa .. diye başlayan cümlenin söz konusu tarihinde seçim yapmak

Baskani ihrac edebiliyormuyuz? Edilebiliyorsa, edildigi an ne zaman secim yapabiliyoruz?

Bana mantıksız gelen kısım elmas seçime girse dahi oy alamazki bukafar tepkinin üzerine en kötü Mayıs sonu için takvimi açıklaması lazım

Burak Elmas'ın eğer arkada başka bir planı varsa ve açıklamıyorsa ihraç edilmelidir. Sanmıyorum ama açıkçası, bu ona bir şey kazandırmaz çünkü.

Mustafa Başkan'da da aynı fikirdeydim.

Yav bu kurullarda divanda falan hakkından ferargat eden olunca niye alkışlanıyor bu nedir yav fikri hür vicdanı hür mottosu nerede kardeşim.

Takip edemedim uzun zamandır. Seçim yok değil mi?

Geri
Üst Alt