Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | 29 Eylül

Mustafa Cengiz: "Mecidiyeköy'deki güzel arsamız gitti. Bir de üstüne 1.1 Milyar ₺ verdik ama stadımız bedavaya yapılmış gibi gösterildi. O da ayrı bir destan."

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baskan tam kufur edecekti saygilar sunarim dedi puahhahahah

Mustafa Cengiz: "Hani satacağım yerler var ya, hani gizlice kiralayacağım yerler var ya... Bana 'Sinirlenme' dediler ama ben sinirleniyorum. Ben milyarlar ile oynarken ekmek param yokken bir şeye tenezzül etmedim."

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hep diyorum bu dursuna 1380 oy veren haysiyetsiz bulunup ihrac edilmeli. Dursuna onca rezillik sonrası hala utanmadan sıkılmadan oy veren biri GS lı olamaz!

Başkan güzel konuşuyor ama ordakilerin çoğu kendilerini kurup öyle geldiği için başkanın işi zor.

dursunun hırsızlık yaptıgını biliyor baskan ama namussuz herif herseyi kılıfına uydurdugu icin kanıtlayamıyor

kanıtlayabilse zaten delikte olacak

Su ana kadar tum yonetimlere bu yetkiler verildi , rutin bir hadise bazi gruplar tarafindan baskana santaj olarak kullaniliyor

Yağlı surat kulübü soymuş soğana çevirmiş

forvet konusu masaya yatırılmalı , total futbol ve gegenpressing üzerine analitik tartışmalar yapılmalıdır.

İşte Galatasaray'ın geleceğini belirleyen futbol fakirleri bunlar, gereksiz herifler

Adsız.webp

Riva dan gelen para pul olmus resmen. Ulan dursunnnn ve sana hala oy veren 1380 haysiyetsiz. Umarim kiciniza tekmeyi vururlar.

Geri
Üst Alt