Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | 29 Eylül

Orayi bize gecici olarak vermezler. Florya dan da atarlar cunku 2020 de oranin yapilmasi lazimmis diye okumustum haberlerde. Biz 1 sene icinde Kemerburgaz i suan yapamayiz. Basimiz cok agriyabilir bu yuzden.

Alper sozlesme gizli ama protokolde acikca tesislerin bitisini muteakip florya terki var

Riva tesisleri 4 nizami saha ve bir cok farkli boyda sahalardan ve tesislerden olusuyor , ve bos bos duruyor

Bir de tesisin 100 metre otesinde riva stadi var , yani 5 tane nizami saha var orada

25016009-43DA-40BA-96F4-B3DC30497C5D.webp

Alper sozlesme gizli ama protokolde acikca tesislerin bitisini muteakip florya terki var

Riva tesisleri 4 nizami saha ve bir cok farkli boyda sahalardan ve tesislerden olusuyor , ve bos bos duruyor

Bir de tesisin 100 metre otesinde riva stadi var , yani 5 tane nizami saha var orada
Gecici olarak Riva iyi olur ama zannetmiyorum, verseler guzel olur en azindan Florya dan daha iyi oldugu kesin.

"En azindan.." degil , dunyanin sayili tesislerinden biri orasi

Konum olarak sehirlesmeden uzak arti karadeniz kiyisi . Lokasyon tam bir oksijen zengini . 5 nizami saha

Aklin yolu bir , oraya gecmeliyiz

"En azindan.." degil , dunyanin sayili tesislerinden biri orasi

Konum olarak sehirlesmeden uzak arti karadeniz kiyisi . Lokasyon tam bir oksijen zengini . 5 nizami saha

Aklin yolu bir , oraya gecmeliyiz
Kulislerde böyle 1 duyum var mı yoksa senin temennin mi sadece

Bu kemerburgaz sacmalini anlamiyorum burasi bize verilmis floryadan oraya tasinin diye ama orda birileri oldu icin istesek dahi yeni tesisi kuramiyorsak ne diye verildi orasi? Bu is ali samiyenden olimpiyat stadina ciktimiz yili hatirlatti. Baktik orda oynanmiyor tekrar ali samiyene döndük. Bu gidisle floryadan gecici dandik bir yere cikarirlar bizi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üyelik konusu konuşuluyor düşündüm diye açtım bakıyorum ama konu tamamen farklı yerlere gitmiş

O değilde Florya ve Riva satışları şaka maka bir işe yaramadı gibi maalesef.

Bu dursun un otelleri kullanmayın batsın şerefsiz arazileri yok yere peşkeş çekmiş, mustafa cengiz ekonomi düzeltmek için geldi ama dinozorlar harcar başkanıda yakında, ultraslan liseye savaş açmalı artık yoksa bu monşerlerden kurtulamayız

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duygun zaten haftalar önce demişti,seçime götürürler Cengiz'i indirecekler

evet reddedildi mi?

bu statükoculardan nefret ediyorum.

cengoyu desteklemesem de asıl belamız bu genel kuruldakiler.

bence amaç cengiz'e onay vermeyelim de bunalıp istifa etsin gibi bir durum,ama cengiz konuşmanın başında reddederseniz beni ilerde neden durum böyle diye eleştirmeyin dedi

Aha geldi Hayri Kozak, baslar yine elestirmeye.

GS nin faydasina calisan bir baskanin karsisinda bu kadar buyuk blok olusmasi gercekten anlasilir sey degil

Esas sorun ise binlerce uyenin buraya gelip faydali islere sahip cikmamasi

Geri
Üst Alt