Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Cebinden para veremez, sonuçta kulüp babasının çiftliği değil, bildiğin bir şirket. Girdiği parayı maliyecilere anlatamaz ve rekor raddede vergi cezaları kesilir. İkincisi Ünal Aysal nakit para getirmek için değil, kaynak yaratmak için geldi. Kendisi de dedi; "ben tek başıma bir referansım, para veremem ama paranın geleceği ortamı yaratırım."

Ve inanın bana, Ünal Aysal bu konuda gerçekten yeteneklidir.

YD klübüne 100 milyon dolarlık kredi vermiş, faizsiz, Serdar Adalı ise 10 milyon dolar. Bu ceza getiren bir işlem değil, cebinden para versin olayıda değil. Kredi vermek ne zaman suç oldu ayrıca?

Aylardır anlatmak istediğim buydu, 5 kez likelansa yine likelarım. Polat herşeyi hazırladı, dedilerki senin misyonun tamam, artık bize devret. İşin ameleliğini yaptırdılar, şimdi Aysala devrettiriyorlar. Ayrıca, taraftarı tekrar bir araya getirende Adnan Polattır. Lincoln, Keita gibi yıldızlarla tekrar takım olduğumuzu hatırlattı, tekrar güçlü olduğumuzu hatırlattı. Sadece getirdiği vizyon yeterli.

O zaman o adamlari getirdigi gibi geri satmasaydi, 6 defa teknik direktor degistirmeseydi, biraz istikrari olsaydi, borclara 1 - 5 temlik gostermeseydi. Ultraslanida satin aliyordu Polat, ScoutGSde sanirim bununla ilgili muthis bir yazi vardi, taraftari bir araya getirmedi, ayirdi aksine. Liseli Disaridan ayriminida Polat baslatti. Daha sayarim Polat'in icraatlarini, iyilerinide kotulerinide, ama bunun tartisma yeri burasi degil.

O zamanlar gelir yoktu gelir yaratmak için temlik altına mecburen aldıracaksın. Stad ve şirket birleşmeleri yapıldıktan sonra ekonomik olarak çok büyüyeceğimiz için bu borçlar ödenecekti.

Gelir yaratmak iyi de kullanmayı beceremezsen herşey alt üst olur.Sırf futbolda çöpe giden paralar bile bizi rahata kavuştururdu.

Böyle bir şey söylediğini kulağınla duydun mu? Duysaydın -ya da söyleseydi- bahsettiği sebeplerle seni çoktan ikna etmiş olurdu.

Ben dinlemedim ama son koz hisse satmaksa yapacak bir şey yok demek ki, bu işin seni beni de yok. Hisse satarsın ondan sonra o sattığın hisseyi geri alacak bir ekonomik devrim yaratırsın. Yani parayı sol cebinden sağ cebine taşırsın.

Duymama gerek yok, oylanan paket dahilindeki maddelerden bir tanesi de "hisseleri kullanma yetkisi" zaten.

150M DOLARLIK BORÇ KLÜBÜN GELİRLERİNİ TEMLİK ALTINA SOKMUŞ ARKADAŞLAR.Ünal başkan 150m dolarlık bi kredi çekip bu borcu daha düşük faizle ve hiç bi geliri temlik altında bırakmadan yapılandırmak istiyo.Bazıları diyo hani cebinden verecekti falan diye bu 150m dolarlık kredi bulmak emin olun cebinden 20-30m vermekten daha zor bi iş.İşin özeti bu

Daha önce 1 gün bile yöneticilik yapmamış bi insanı Galatasaray klübünde başkan yaptılar. Bana kimse vizyon falanda demesin, Ünal Aysal diye sadece ismini biliyorduk, yüzünü bile görmemiştik aday olmadan önce. Bu arada, bahsetmek istediğimde bu zaten, daha önce klübün kasasının kapısı mı kapanmıyordu da şimdi nakit akışının yokluğundan bahsediliyor, ben kendimi bildim bileli Galatasarayda nakit akışı yoktur. Sebebi 23000 kapasiteli bir stadımız olması, şirketlerin ayrı olması, taraftarın ilgi göstermemesi idi. Şimdi stad işi ayarlandı, şirketler birleşti, taraftarda daha bilinçli. Hal böyleyken, gelecek parlak. Ama şöylede birşey var, yatırım yapmak için kredi gerekir, Adnan Polatta bunları beleşe yapamazdı. O sırada hepimiz diyorduk ne bekliyorlar, birleştirsinler şirketleri diye. Şimdi o zaman alkışlayanlar, şimdi neden kredi çekildi diye sövüyorlar ben bunu anlamıyorum.

Unal Aysalin Galatasarayda daha once 1 gun bile yoneticilik yapmasina gerek yoktu zaten. Unal Aysal, sirket yonetecek, futbolu degil. Ayni zamanda sirket birlesimini mumkun kilan kisilerden biridir, Adnan Polatin payi kucuktur.

Ünal Aysal'ın seçilmesinin sebebi en iyi aday olması.Gidip Helvacı'yı seçecek halleri yok.Madem A.Polat çok yiğit adamdı seçime gitseydi.

Taraftar sırtını dönmüşken medya sırtını dönmüşken kendi içindeki insanlar bile sırtını dönmüşken kulübün büyükleri sırtını dönmüşken insan kendini kullanılmış hisseder. Böyle bir durumda sence ?

ArdaUcer Arda Selim Üçer

Tüm konuşmalar bitti. Helvacı cevap hakkını kullanmak için yeniden kürsüde.

Bundan sonra ne olacak artık

150M DOLARLIK BORÇ KLÜBÜN GELİRLERİNİ TEMLİK ALTINA SOKMUŞ ARKADAŞLAR.Ünal başkan 150m dolarlık bi kredi çekip bu borcu daha düşük faizle ve hiç bi geliri temlik altında bırakmadan yapılandırmak istiyo.Bazıları diyo hani cebinden verecekti falan diye bu 150m dolarlık kredi bulmak emin olun cebinden 20-30m vermekten daha zor bi iş.İşin özeti bu

Bu çekeceği yeni kredinin temlikleri olmayacakmı yani?

Vizyon sadece Haldun Üstünel'indi.Rezil bir sezon yaşamadık gibi konuşuyorsunuz.Helvacı -Adnan Polat atışmasında da Helvacı çıkıp "Birleşme sadece benim becerimle oldu " demişti.

Haldun Üstünel efsanesi deme bana lütfen, 8 milyona aldık Keitayı. Keita için tam fiyatı, Adnan Sezginde alırdı o fiyata, lütfen. Konuyuda değiştirmeyelim, sonuçta Adnan Polatın imzasıyla alındı. Helvacıya baksan 3000 oylada başkandı. O herif kadar nankör, arkadaşlarını satan insan görmedim ayrıca.

Neyse konu Ünal Aysal, bu sorunları taa 2003ten beri 15 yaşından 70 yaşına kadar tüm taraftar biliyorken, Ünal bey mi bilmiyordu? Riva satılmamalı. Satılsın diyen bence bir daha düşünsün, bir daha savunsun.

adam cebinden verse bu seferde külübü satın alıyor denilirdi

Helvaci alkışlarla kürsüden inmiş (!)

Taraftar sırtını dönmüşken medya sırtını dönmüşken kendi içindeki insanlar bile sırtını dönmüşken kulübün büyükleri sırtını dönmüşken insan kendini kullanılmış hisseder. Böyle bir durumda sence ?

Ne hissettiği umrumda değil.Göz göre göre 50 tane TD getirip futbolu sildi.Taraftara masal anlatmasın.Ekonomik olarak çizdiği pembe tablolar da yalan çıktı.Şimdi sesini çıkaramıyor.4 ayda kaçarlar demekle yetiniyor.Böyle demesinin sebebi de mali olarak getirdiği ağır yükler.

Haldun Üstünel efsanesi deme bana lütfen, 8 milyona aldık Keitayı. Keita için tam fiyatı, Adnan Sezginde alırdı o fiyata, lütfen. Konuyuda değiştirmeyelim, sonuçta Adnan Polatın imzasıyla alındı. Helvacıya baksan 3000 oylada başkandı. O herif kadar nankör, arkadaşlarını satan insan görmedim ayrıca.

Neyse konu Ünal Aysal, bu sorunları taa 2003ten beri 15 yaşından 70 yaşına kadar tüm taraftar biliyorken, Ünal bey mi bilmiyordu? Riva satılmamalı. Satılsın diyen bence bir daha düşünsün, bir daha savunsun.

Riva'yı yarın satıyoruz demiyor zaten.Ona bakarsan A.Polat da aldı bu yetkiyi.Mart ayındaki A.Polat'ın konuşmalarından ben mali durumu iyi biliyordum.

Haldun'un futbolcu transfer etmesinden bahsetmiyorum.Galatasaray'a bakışı,TD olayına bakışı, Keita'nın satılmasına tepkisi vizyonunun oluşturan temeller.

iyide o borcu ödemek için gelirler var zaten. Ünal Aysal aynı anda hisse satışları riva satışı ve bankadan borcumuz kadar kredi çekmek gibi bir olaya giriyor. Biz de diyoruz ki bunların hiç birine gerek yok gelir gider dengesi zaten 1-2 sene sonra çok iyi yerlere gelecektir. Şu anda ki tek sıkıntı nakit para yok. Bunu karşılması için seçildi. Bunu karşılarsa ve futbolda da herşey olumlu giderse Şmapiyonluk şampiyonlar ligi gelirleri felan 4-5 yıl içersinden verdiği parayı geri alır bir miktar bir miktar.

Geri
Üst Alt