Zaten seni oraya borcu kapatmaya değil sıcak para akışını sağlayabilmen için getirdiler. Galatasaray borçlarını
ödeyebilecek durumda. Şirket birleşmeleri için çekilen kredi yüzünden zor durumdayız. Gelirler bankalara akacak. Bu sırada
kulübün ihtiyaçlarını karşılayabilmek nakit akışını sağlamak için bir kaynak gerekli o da seni seçtiler. Sen bu duruma her
konuşmada bana ihtiyaç yok diyorsan o zaman kulübün ekonomik durumunu da sürekli gözler önüne serip durmaktan
vazgeç. Ya yardım et ya da sürekli borçları konuşma. Sonuçta buraya bu bilinçle geldin. Afedersiniz ama bende rivayı
elden çıkartarak kulubü düzleğe çıkartırım. Yanlış anlaşılmasın rivanın değerlendirilmesini bende istiyorum senelerdir sıktı
bu konu artık. Ama Rivayı elden çıkarıp kulübü düzlüğe çıkaracaksan bunun için sana gerek yoktu hadi diyelim oldu ama sürekli ekonomik olarak herşey çok karamsarmış gibi davranma. Kaldı ki bu sene stad gelirleri 4-5 kat fazla artacak futbol
a.ş ve sportif a.ş birleştirildi oradan havaya giden para artık kasada duracak bu da bir avantaj sağlıyor bu yönetime. Ama
hala sanki birileri onları oraya zorla çıkarmış gibiler.
Futbol takımı transferi konusunda ise saçmalıyorlar ancak daha vakit var ve kredileri bulunuyor. Diğer branşlarda herşey
yolunda.
Bu sene adına güvendiğim bir kaç şey Floryanın havası içlerine işlemiş olan abileri ve diğer branşlarda ki hızlı yükselişimiz.
Bunlar bize inşallah moral olurlar ihtiyacımız var çünki.