Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Altaylı:"eger Aysal sadece GSnin mevcut degerlerini satarak finansal problemleri cozecekse, biz o zaman Hayri Kozak'ı başkan seçseydik"

Adam haklı beyler.

formalar ne zaman cikacak resmi site de duyuru yapilmis ama tarih verilmemis. ali sami yen ruhu geliyor

Zaten seni oraya borcu kapatmaya değil sıcak para akışını sağlayabilmen için getirdiler. Galatasaray borçlarını

ödeyebilecek durumda. Şirket birleşmeleri için çekilen kredi yüzünden zor durumdayız. Gelirler bankalara akacak. Bu sırada

kulübün ihtiyaçlarını karşılayabilmek nakit akışını sağlamak için bir kaynak gerekli o da seni seçtiler. Sen bu duruma her

konuşmada bana ihtiyaç yok diyorsan o zaman kulübün ekonomik durumunu da sürekli gözler önüne serip durmaktan

vazgeç. Ya yardım et ya da sürekli borçları konuşma. Sonuçta buraya bu bilinçle geldin. Afedersiniz ama bende rivayı

elden çıkartarak kulubü düzleğe çıkartırım. Yanlış anlaşılmasın rivanın değerlendirilmesini bende istiyorum senelerdir sıktı

bu konu artık. Ama Rivayı elden çıkarıp kulübü düzlüğe çıkaracaksan bunun için sana gerek yoktu hadi diyelim oldu ama sürekli ekonomik olarak herşey çok karamsarmış gibi davranma. Kaldı ki bu sene stad gelirleri 4-5 kat fazla artacak futbol

a.ş ve sportif a.ş birleştirildi oradan havaya giden para artık kasada duracak bu da bir avantaj sağlıyor bu yönetime. Ama

hala sanki birileri onları oraya zorla çıkarmış gibiler.

Futbol takımı transferi konusunda ise saçmalıyorlar ancak daha vakit var ve kredileri bulunuyor. Diğer branşlarda herşey

yolunda.

Bu sene adına güvendiğim bir kaç şey Floryanın havası içlerine işlemiş olan abileri ve diğer branşlarda ki hızlı yükselişimiz.

Bunlar bize inşallah moral olurlar ihtiyacımız var çünki.

Klüp kendi kendine bu durumdan kurtarır.Ama 3 senelik geliriyle.3 sene bekleyeceksek sorun yok.

Altaylı HiSSE satışı yetkisi hakkinda:"Sutten agzim yandi, yogurdu ufleyerek yerken, yogurttan agzim yandi, ayrandan agzim yandi, e simdi?"

Satılığa çıkarılacak hisseleri başkanın alması yasal mı?

Evet ben salağım anlamam.

Orasını bilemem
%38 hisse borç karşılığı olarak verilmiş. Ünal Aysal da %11 lik oranın daha verilmesini istiyor. Yani toplamda %49 olacak. Klüp elden gitmek üzere. Ben olsam yetki vermezdim, hayır oyu kullanırdım. İş klüp ekomisine gelince Adnan batırdı; Elmander'e gelince biz aldık auuuvvv....

Ama bu cümle yanlış

Satılığa çıkarılacak hisseleri başkanın alması yasal mı?

Büyük olasılıkla yabancı kaynaklı bir fona satacaklar. Ve tüm banka borçlarını yine yabancı bir fona devrederek tek bir yere borçlanacaklar. Daha az faiz ve daha uzun bir borçlanma şekline getirmek istiyorlar.

Benim anladığım hisseleri aynı fiyata geri almak şartıyla veriyorlar.Yani geçici bir devir olacak.

Millet Adnan Polat'a yükleniyorda, anlamadığım şey, Adnan Polat geldiğinde kasalardan para mı taşıyordu?? Antremana çıkmayan futbolcular hatırlıyo gibiyim sanki..

Klüp kendi kendine bu durumdan kurtarır.Ama 3 senelik geliriyle.3 sene bekleyeceksek sorun yok.

Gördüğün gibi taraftar Forlan istiyor Drogba istiyor. Bunlar ek maliyet. Bunları da zaten başkan gelince kendisi vaad etti. Yoksa kulübün bütçesi borçlarını ödemeye yeter ancak hiç bir zaman da borç bitmez. Polat yönetimi kötü bir zaman da geldi. Gelir yokken geldiler. Şirketler ayrı stad sponsorluk yok. Borçta çok fazla vardı. Ama şimdi gelir de var borç da var. Zaten her kulubün borcu olur. Sorun bu değil. Gelirlerinizle giderleriniz arasında denge olmak zorunda. Polat yönetimi bunu tam başardı az kalmıştı ki ömrü yetmedi. Benim sinirlendiğim nokta büyük umutlarla gelen başkanın bu umutlara cevap verememesi.

341756817.jpg

Millet Adnan Polat'a yükleniyorda, anlamadığım şey, Adnan Polat geldiğinde kasalardan para mı taşıyordu?? Antremana çıkmayan futbolcular hatırlıyo gibiyim sanki..

Adnan Polatin yaptigi dogru isler vardir, ama bu dogrunun yaninda 3 yanlis yaparak onlari goturmustur.

Geri
Üst Alt