Kıvanç DOĞAN
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 13.531
- 0
- 1.361
Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı
Borç edinme yetkisini alacak gibimi görünüyor başkan?
Borç edinme yetkisini alacak gibimi görünüyor başkan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördüğün gibi taraftar Forlan istiyor Drogba istiyor. Bunlar ek maliyet. Bunları da zaten başkan gelince kendisi vaad etti. Yoksa kulübün bütçesi borçlarını ödemeye yeter ancak hiç bir zaman da borç bitmez. Polat yönetimi kötü bir zaman da geldi. Gelir yokken geldiler. Şirketler ayrı stad sponsorluk yok. Borçta çok fazla vardı. Ama şimdi gelir de var borç da var. Zaten her kulubün borcu olur. Sorun bu değil. Gelirlerinizle giderleriniz arasında denge olmak zorunda. Polat yönetimi bunu tam başardı az kalmıştı ki ömrü yetmedi. Benim sinirlendiğim nokta büyük umutlarla gelen başkanın bu umutlara cevap verememesi.
Adnan Polatin yaptigi dogru isler vardir, ama bu dogrunun yaninda 3 yanlis yaparak onlari goturmustur.
Ben Ünal Aysal'ın bütçe yönetimine baştan beri karşıyım. İlk geldiği andan itibaren aynı şeyi söyledi, Şansal Büyükanın programında Galatasarayın kendi borçlarını amorti edecek imkana sahip dedi ve direk Rivayı örnek gösterdi.
Her gelirimizin temlik altında olmasından dolayı adım atacak yerimiz yok.3 sene hiç birşey yapmadan bekleyemeyiz.Sorun A.Polat böyle anlaşmalara neden imza attı ? Gerçekten saçma sapan kararlar.
Adnan Polat şuan da olsa o da Mali Genel Kuruldan yetki isteyecekti, verilir miydi bilmiyorum.
Her gelirimizin temlik altında olmasından dolayı adım atacak yerimiz yok.3 sene hiç birşey yapmadan bekleyemeyiz.Sorun A.Polat böyle anlaşmalara neden imza attı ? Gerçekten saçma sapan kararlar.
Adnan Polat şuan da olsa o da Mali Genel Kuruldan yetki isteyecekti, verilir miydi bilmiyorum.
Ben bunada inanmıyorum, her gelirimiz temlik altında olduğu halde biz futbolcuların parasını nasıl ödüyorduk?? Ya da transferleri nasıl yapıyorduk?? Stancuya bile 5 milyon verdik, ki bu kredi mevzuu ara transferden önceki mevzuu. Bence eksik bilgilendirme var o temlik mevzuunda. Karın tokluğuna klüp işlemez..
Ben bunada inanmıyorum, her gelirimiz temlik altında olduğu halde biz futbolcuların parasını nasıl ödüyorduk?? Ya da transferleri nasıl yapıyorduk?? Stancuya bile 5 milyon verdik, ki bu kredi mevzuu ara transferden önceki mevzuu. Bence eksik bilgilendirme var o temlik mevzuunda. Karın tokluğuna klüp işlemez..
Hocam baska ne yapsin? Az once savundugun Adnan Polat, Rahmetli Canaydin, Faruk Suren doneminden beri gittikce artan, duzelmesi zorlasan bir borc var. Rivayi kullanmamiz gerek artik, Adnan Polat adim atacak yer birakmadi.
Sıkıntı burda, biz borçlarını ödeyemeyen bir klüp değiliz. Borçlarımızda 328 milyon dolar, diğer klüplerle neredeyse aynı. Taşınmazlarımızla dünyanın en zengin klüplerinden biriyiz. Bizim tek eksiğimiz nakit para. Nakit akışımız yok ve sırf bu ihtiyaç üzerine Ünal Aysal geldi. Yoksa kimse kaşına gözüne oy vermedi Aysalın..
Adnan Polat döneminde ki yöneticilerin çoğuna güvenmem,inanmam.Mali olarak düzlüğe çıktık,önümüz açık diyorlardı tablo ortada.
Adnan Polat'tan haftalardır bir itiraz gelmediğine göre demekki doğru.Işın Çelebi kendisi söyledi "Öderseniz kurtulusunuz" diye.Ama sorun orada neyle, nasıl ödeyeceksin ?
Sıkıntı burda, biz borçlarını ödeyemeyen bir klüp değiliz. Borçlarımızda 328 milyon dolar, diğer klüplerle neredeyse aynı. Taşınmazlarımızla dünyanın en zengin klüplerinden biriyiz. Bizim tek eksiğimiz nakit para. Nakit akışımız yok ve sırf bu ihtiyaç üzerine Ünal Aysal geldi. Yoksa kimse kaşına gözüne oy vermedi Aysalın..