Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | Ünal Aysal Yeni Başkanımız

Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV

Ben ciddi sekilde Turgay Kiran'i destekliyorum. Transfer listesini inceledim, isimler pek duyulmamis olsa da Fransa ligini takip eden birisi olarak kesinlikle bos adam olmadiklarini söyleyebilirim. Üstelik hemen hemen hepsi genç. 30'unu asmis yildiz isimleri getirmektense ben bu tip transferleri tercih ederim. Ayrica katildigi bir programda futbolu profesyonel bir ekibe teslim edecegi fikri hosuma gitti. Teknik direktör olarak ta Abdullah Avci'yi düsünüyormus, daha ne isteriz ?

tamam da daha az önce, haldun üstünel de transfer yapıyordu olmadı demedin mi? demek ki tek sıkıntı transfer değil. takımın transferden önce problemleri var, idari ve mali disiplin gibi, kulübün haklarının savunulması gibi.

ha tabii ki istediğin adayı savun da genel mesaj tarzından, şaka yapıyorsun gibi bir ifade çıkıyor ki transfer konularındaki mesajları da düşününce inceden alay ediyorsun gibi geliyor bana :)

Ünal Aysal şimdiden hayırlı olsun diyorum şaka bir yana ama umarım burda sadece vereceği -zannedilen- para ile kulübü darboğaza sokmaz. Zamanında eleştirdiğimiz kulüplerin başkanlarının ayarına düşürmez. Şayet yerinde olsam madem gerçekten çok zenginim 5 sene geri ödemesiz ve faizsiz kulübe 200 milyon euro veririm. Bunun 50 milyon eurosu ile acil ödemeleri yapar 50 milyon eurosu ile amatör şubelere en güzide transferleri yapar ve tesisler için kaynak sağlar 100 milyon eurosunu da futbola yatırır scout ekibi vasıtasıyla süper yetenekler bulur ve 34 yaşında feri sönmeye başlamış yıldızlar yerine harbi yıldızlar peşinde koşardım. Sanırım maddi durumu 50 milyar dolar olan birisi için çok bir meblağ sayılmaz bu. Başka da Ünal Aysal ne anlattıklarından ne de ekibinden dolayı zaten seçilemez. O yüzden o bildiği işi yani nakit işini karşılasın ve artık 2000-2001 videolarını geri sarıp izlemekten kurtulalım.

Kıran'ın söylediği oyuncular kötü değil..Ama yinede bu yeterli değil..Yönetimsel olarak hoşuma gitmedi.

[video=youtube;qjU0o8xt3vU]https://www.youtube.com/watch?v=qjU0o8xt3vU[/video]

:)

katilim 4900.

unal aysal 2500.

turgay kiran 1500.

mehmet helvaci 900.

Ünal Aysal ve ekibi de 30'unu aşmış veteranlarla toplu bir takım kurmayacaktır heralde.

Gazeteden, sağdan soldan dolma bilgilerle farazi konuşmuş olunuyor bu transfer işi başka birşey değil.

Haydi bakalım Ünal Aysal..

Umarım seçimi kazanırsın..

Haydi Ünal başkan,bekliyoruz seni dört gözle..

Turgay Kıran diyen arkadaşlarada tek bir sorum olacak,bu kadar naif ve kibar bir insanın Galatasaray'ın haklarını koruyabileceğini düşünüyormusunuz?Dün Aziz Yıldırım hakkında söylediklerini bir oturup izleyin herşeyden önce.Herşey transfer değil.Bu takım ayağa kalkacak,bütün başkanlar takımın berbatlığının farkında ve ona göre aday oldular yani kötü transferler yapmak gibi lüksleri yok.

Ünal Aysal Galatasaray için bulunmaz bir nimettir.

Ünal Aysal fark atar

tartismaya gerek yok beyler.

unal aysal rahat alir.

ben sahsen helvaci nin olmasini isterim ama olmayacagini biliyorum.

unal aysal diger adaylari ezip gecer.

ünal aysal bence rekor oy alacakdir :)

Mehmet Helvacı'nın hala aday olmasını sindiremiyorum..

Turgay Kıran'ın Gamiero'sunun peşinde kimler var:)

After Villarreal, Valencia, Juventus, Psg, Arsenal and Newcastle now also Tottenham are tracking Lorient striker, Kevin Gameiro. His worth is about 10 million euros.

Turgay Kıran'ın Gamiero'sunun peşinde kimler var:)

After Villarreal, Valencia, Juventus, Psg, Arsenal and Newcastle now also Tottenham are tracking Lorient striker, Kevin Gameiro. His worth is about 10 million euros.

Ne kadar kolpaladığı belli oluyor işte.

Eski acik SARI deseneeeeee...

sariiiiiiii ;)

[video=youtube;y05dIi4gl5w]https://www.youtube.com/watch?v=y05dIi4gl5w[/video]

Buyuk baskan, geliyoruz! Emrindeyiz.

Ünal Aysal'a güvenmeyin, Haldun Üstünel de getiriyordu yildizlari ama sonunda avucumuzu yaladik. Turgay Kiran'in projeleri, getirecegi futbolcular çok daha mantikli duruyor. Birkaç sayfa önce Amalfitano ile dalga geçilmis ama kendisi çok iyi bir futbolcudur. Cambiasso gibi pili bitmis adamlari bekleyecegimize böyle transferler yapalim.

Fransa lokasyonu desteği yok sanırım, karmakarışık görünüyor yazıların, ne yazdın?

Sarı ;)

[video=youtube;y05dIi4gl5w]https://www.youtube.com/watch?v=y05dIi4gl5w[/video]

Buyuk baskan, geliyoruz! Emrindeyiz.

Hatayi en basindan yapiyorsun renkdas :b5:

[video=youtube;FGn0-oVavLs]https://www.youtube.com/watch?v=FGn0-oVavLs[/video]

Eski acik SARI diyecek bugün.

Geri
Üst Alt