- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV
tamam da daha az önce, haldun üstünel de transfer yapıyordu olmadı demedin mi? demek ki tek sıkıntı transfer değil. takımın transferden önce problemleri var, idari ve mali disiplin gibi, kulübün haklarının savunulması gibi.
ha tabii ki istediğin adayı savun da genel mesaj tarzından, şaka yapıyorsun gibi bir ifade çıkıyor ki transfer konularındaki mesajları da düşününce inceden alay ediyorsun gibi geliyor bana
Ben ciddi sekilde Turgay Kiran'i destekliyorum. Transfer listesini inceledim, isimler pek duyulmamis olsa da Fransa ligini takip eden birisi olarak kesinlikle bos adam olmadiklarini söyleyebilirim. Üstelik hemen hemen hepsi genç. 30'unu asmis yildiz isimleri getirmektense ben bu tip transferleri tercih ederim. Ayrica katildigi bir programda futbolu profesyonel bir ekibe teslim edecegi fikri hosuma gitti. Teknik direktör olarak ta Abdullah Avci'yi düsünüyormus, daha ne isteriz ?
tamam da daha az önce, haldun üstünel de transfer yapıyordu olmadı demedin mi? demek ki tek sıkıntı transfer değil. takımın transferden önce problemleri var, idari ve mali disiplin gibi, kulübün haklarının savunulması gibi.
ha tabii ki istediğin adayı savun da genel mesaj tarzından, şaka yapıyorsun gibi bir ifade çıkıyor ki transfer konularındaki mesajları da düşününce inceden alay ediyorsun gibi geliyor bana