Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | Ünal Aysal Yeni Başkanımız

Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV

arkadaslar canli izleyen varmi? ve nerden?

Beyler şuan Başkan seçiliyo hoca değil..

izleyen varmi????

ahahahha van gaal'i begenmiyoruz ?!

van gaal bu takimi adam eder beyler...tam aysal'in hedefleirni uyacak bir isim. altyapidaki adamlari tek tek monte edecektir. bizi tutabilene ask olsun diyorum!

herzaman istedigimiz bir td iste.

1. van gaal

2. avci

van gaal demek kupa demek, sampiyonluk demek!

Inan bana bizde o sabir yok. Van Gaal´in Bayern´deki ilk senesinde ilk 10 maci hatirliyorum, rezil oluyorlardi. Beraberlik, maglubiyet. Almanlar bile isyan etmeye baslamisti ki, Almanlar cok sabirli bir millettir. Ondan sonra cosmaya basladi Van Gaal. Berbat girdigi sezonda herkesi silip süpürdü, CL´de final oynadi, sampiyon oldu ve DFB Kupasini aldi. (Almanya Kupasi)

Van Gaal den ezeli rakibi çıldırtan hareket

images

konu teknik direktör olunca yuh artık diyorum. bırakında seçim sonuçlansın..

hazarbüyüka burdan bişey dicem. baban fatih terimle anlaşıldı diyip sende tweet atıyosun.

şimdi dönüp van gaal diyosun. seninde atmasyoncu olduğun belli.. :)

bu arada fatih terim oy kullanabiliyormu? :=)

Para yoktu o zaman

Dünyanın parasını verip bu adamları aldık renkdaş pinto felipe bir tek felipe iyidi petre tamas sarr abuk subuk adamları doldurmustu takıma şampiyon takımı bozup lucescu ondan önce flerquin baptista falan bu adamlarla şampiyon yapmıstı ki o lucescu beşiktasa 4.tur oynattıydı uefada tarihinde ilk kez bide şampiyonlar liginde 4 puan zor almıstık. !

Van Gaal takımı seneye ilk2ye bile sokamaz bu kadar iddialıyım.Bu ligde sistem,taktik falan hikaye.Gazı alan koparır gider

van gaal bu takimi acik ara sampiyon yapar. bunu da ben iddia ediyorum.

artik öyle kafana göre röportajlar vermek yok. her hafta sonu sarhos gezmek yok. sorumsuzluklara yer yok.

adamda hem disiplin, hem gaz hemde oyun anlayisi var.

bayern münih barca ile en iyi futbolu oynuyordu gecen sezon.

tek eksisi (veya artisi) yildizlarin da kosmasini ve mücadele etmesini istemesi.

ayrica emre colak ve cem sultan gibi genclerimiz daha cok firsat bulacak (bunu istemiyormuyuz ?!)

bizim ligden cok daha fazla avrupayi düsünmemiz lazim artik. avrupa da basari istiyorsak böyle bir adam sart!

arkadaslar canli izlenebiliyormu?lütfen cevap

konu teknik direktör olunca yuh artık diyorum. bırakında seçim sonuçlansın..

hazarbüyüka burdan bişey dicem. baban fatih terimle anlaşıldı diyip sende tweet atıyosun.

şimdi dönüp van gaal diyosun. seninde atmasyoncu olduğun belli.. :)

bu arada fatih terim oy kullanabiliyormu? :=)

Kullanabiliyor. Ama gelir mi bilemem

Hay ben Terim'in ikinci gelişine saydırayım emi. Ne ikinci gelişmiş be birader. İkide bir ikinci gelişi, Almaguer, Bratu falan. Ne adamlarmış bunlar be kardeşim.

Kimse Taffarel'den, Hagi'den ,Popescu'dan, Davala'dan bahsetmez. Varsa yoksa Almaguer Bratu. O sanki çok istiyodu onları. Laf konuşmak için konuşuyosunuz. Başka bi b.k değil.

Hazar Büyüka Twitterdan yazmış.

Aldigim duyumlara gore Van Gaal ile gorusulmus ve prensipte anlasilmis ama yonetimin buyuk kismi Fatih Terim'I istiyormus.

Bir tek ben mi anlamadım bunu, hangi yönetim? aysal-helvacı-kıran?

Van Gaal ve onun yanında yardımcı olup sonradan hoca olanların genel özelliği. Önce ivmeli bir hızlı yükseliş ve ardından aynı hızla düşüş.. İlginç

artik öyle kafana göre röportajlar vermek yok. her hafta sonu sarhos gezmek yok. sorumsuzluklara yer yok.

tek eksisi (veya artisi) yildizlarin da kosmasini ve mücadele etmesini istemesi.

ayrica emre colak ve cem sultan gibi genclerimiz daha cok firsat bulacak.

bizim ligden cok daha fazla avrupayi düsünmemiz lazim artik. avrupa da basari istiyorsak böyle bir adam sart!

Yorma ellerini avcı yeter artar bile ! hatta ona bile gerek yok bülent ünder var içimizden biri devam edilsin bama yeni sözleşme teklif edilsin neyse konudan sapmayalım modlar simdi sepetlicek !

Claudio Borghi gelsin

aysal gercekten van gaal ile ilgileniyor ise, böyle "futboldan anlamayan adama" can feda! :tiphat:

Zişan'a oylama bitmiş Helvacı başkan dedim sanırım şuan sinir krizi geçiriyor :D:D

ayrica emre colak ve cem sultan gibi genclerimiz daha cok firsat bulacak (bunu istemiyormuyuz ?!)

Bayern münih ile diğer takımların arasında dağlar kadar fark var.Biz en iyi transferleri yapsak bile önümüzdeki sezon en iyi kadro bjk ile fenerde olacak.

Geri
Üst Alt