serkan akcay
Cezalı
- 17 Aralık 2010
- 6.545
- 0
- 1.021
Cevap: Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı | 14 Mayıs | 10.00 | GSTV
arkadaslar canli izleyen varmi? ve nerden?
arkadaslar canli izleyen varmi? ve nerden?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onu Van Gaal'i beğenmeyenlere yazdım renkdaşciddi değildim !

ahahahha van gaal'i begenmiyoruz ?!
van gaal bu takimi adam eder beyler...tam aysal'in hedefleirni uyacak bir isim. altyapidaki adamlari tek tek monte edecektir. bizi tutabilene ask olsun diyorum!
herzaman istedigimiz bir td iste.
1. van gaal
2. avci
van gaal demek kupa demek, sampiyonluk demek!
Para yoktu o zaman
Van Gaal takımı seneye ilk2ye bile sokamaz bu kadar iddialıyım.Bu ligde sistem,taktik falan hikaye.Gazı alan koparır gider
konu teknik direktör olunca yuh artık diyorum. bırakında seçim sonuçlansın..
hazarbüyüka burdan bişey dicem. baban fatih terimle anlaşıldı diyip sende tweet atıyosun.
şimdi dönüp van gaal diyosun. seninde atmasyoncu olduğun belli..
bu arada fatih terim oy kullanabiliyormu? :=)
Hazar Büyüka Twitterdan yazmış.
Aldigim duyumlara gore Van Gaal ile gorusulmus ve prensipte anlasilmis ama yonetimin buyuk kismi Fatih Terim'I istiyormus.
van gaal bu takimi acik ara sampiyon yapar. bunu da ben iddia ediyorum.
artik öyle kafana göre röportajlar vermek yok. her hafta sonu sarhos gezmek yok. sorumsuzluklara yer yok.
adamda hem disiplin, hem gaz hemde oyun anlayisi var.
bayern münih barca ile en iyi futbolu oynuyordu gecen sezon.
tek eksisi (veya artisi) yildizlarin da kosmasini ve mücadele etmesini istemesi.
ayrica emre colak ve cem sultan gibi genclerimiz daha cok firsat bulacak.
bizim ligden cok daha fazla avrupayi düsünmemiz lazim artik. avrupa da basari istiyorsak böyle bir adam sart!
van gaal bu takimi acik ara sampiyon yapar. bunu da ben iddia ediyorum.
artik öyle kafana göre röportajlar vermek yok. her hafta sonu sarhos gezmek yok. sorumsuzluklara yer yok.
adamda hem disiplin, hem gaz hemde oyun anlayisi var.
bayern münih barca ile en iyi futbolu oynuyordu gecen sezon.
tek eksisi (veya artisi) yildizlarin da kosmasini ve mücadele etmesini istemesi.
ayrica emre colak ve cem sultan gibi genclerimiz daha cok firsat bulacak (bunu istemiyormuyuz ?!)
bizim ligden cok daha fazla avrupayi düsünmemiz lazim artik. avrupa da basari istiyorsak böyle bir adam sart!
Bir tek ben mi anlamadım bunu, hangi yönetim? aysal-helvacı-kıran?