Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikir :

Bizim stadın adı NEF STADYUMU diye görünüyor - Tüm kompleksin adı ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEXİ (ama futbol stadından başla bir şey yok ...lol...)

Buna bağlı :
- Stadın adı "Sponsor" ALİ SAMİ YEN STADI olmalı.... Nef se misal - NEF ALİ SAMİ YEN STADI gibi... "Sponsor" Stadı benim hoşuma gitmiyor.
AYRICA
- Stadın tribunleri Kapalu - eski açık (artık yok gibi ) - yeni açık (oda yok gibi) - numaralı (oda yok gibi) , Çakın abi EPL kültürü gibi tribünlere efsane isimleri . kombinende biletinde yazsın...

Örnek : ALİ SAMİYEN STADI - METİN OKTAY tribünü ... FT Tribünü vs vs vs.

ister miydiniz ?

Böyle ince şeyleri düşünen 1 allahın kulu yok mu ortalarda yav.

Adnan Öztürk Türkiye’de miymiş? En son Arcelor’u hortumlayıp yurtdışına kaçmıştı. Finansal denetçileri arkadaşım ordan biliyorum. Hala Galatasaray yönetimine aday olması oldukça enteresan.

Bugün sonunda gördüğüm:

Dursun tarafı sorunsuz devam ediyor ne yapıyorlar ise (Okan Buruk'ta ufak ufak zaten ismi fazla çıkıyor - o olacaktır diye bakıyorum ) en azından elle tutulur gündem izliyoruz takip ediyoruz.

Eşref tarafı Adnan Öztürk ile kendi ayağına sıktı - bu apaçık ortada. Şimdi adam kıvırtmaya çalışıyor röportajla onla bunla - yani çok görmüşlüğüm yok başkan adayının geriye doğru gitmişliği seçimin hemen öncesinde hemde.

Tekrar edeyim - isimlere olan düşüncelerimden muaf şekilde yorumluyorum çünkü ikisinden biri GS Başkanı olacak - sevmesemde , yanındakini de sevmesemde en başta taraftarlık görevidir - destekle başlar. İcraatlere göre eleştirimiz olur ileride yanlışı görürsek.

İki listeye de girmemesine sevindim. Bir daha görmeyiz umarım.

Bana asla inandıramazsınız bu tekliflerin yapıldığını - ismini ortaya çıkarmış kapan olursa diye. AA kendi koltuk sevdalısı profilini miras gibi MÖ 'ye bıraktı benim gözümde (umarım yanılırım) Yani MÖ önümüzdeki senelerin AA'sı olabilir kulüp içi işler bazında...

Apo tehlikeli ve sinsi bi heriftir

Tiskiniyorum...

Carsamba neyin ne oldugunu anlariz lakin Dursuncu medya odaklarinin yaptigi haberler dogruysa Esref beye ve dolayisiyla Galatasaray'a gecmis olsun demekten baska bir sey gelmez elden...

Adnan Polat: "Dursun Özbek'i destekliyorum." (1 saat önce)

Eşref Hamamcıoğlu: "Adnan Polat bizi destekleyeceğini söyledi." (Şimdi)

Eşref Hamamcıoğlu: "Teknik direktör adaylarımız yabancı. Mancini, Roberto De Zerbi ile bir temasımız oldu. Mancini zaten daha önce Türkiye'de çalışmıştı. Diğer antrenör de genç ve başarılı. Bir ön temasımız oldu. Gel desek gelirler. Mancini de buna dahil."

Eşref'i dinlerken bu moda giriyorum.

Eşref TD getiricem - sezonu açıcam - göreve geldikten sonra 45 - 50 günde bunları yapıcam trasnferleri bitiricem diye düşünmüyor...Özetle futbolu değil tamamen koltuğu düşünüyor gibime geliyor.

Yabancı TD 2 -3 senede meyve verebilir bzie belki ama bu sene şampiyonluğa oynayabileceğimiz umudunu verecek bir yaz/kamp dönemi geçiremeyeceği kesin. Ve türk medyası ile 3üncü ayda torrent-vari çökülür üzerine. Yabancılar buranın o kısmını bilmiyorlar - adam zannederki tık tık iş yapıcam gelişicem edicem (olması gereken süreç) ama taraftar/medya bekleyecek bu 3 4 ayda olsun.

Mantığa aykırı

He dersen ki ben bu seneyi para olayını düzeltmeye uğraşıcam sportif önemli değil - o zaman tmm. Ama kazanamazsın seçimi öyle. O yüzden politikadan nefret ediyorum. Resmen palavra satma sanatı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt