Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
güldürüyorsunDursun secildigi an, Okan Buruk hemen takimin basina gecsin.
Marcao
Nelsson
Kerem
Mohammed
Out
Rakitsky Free
Trezeguet 2-3m
Emin Bayram Free
Botheim Free
IN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güldürüyorsunDursun secildigi an, Okan Buruk hemen takimin basina gecsin.
Marcao
Nelsson
Kerem
Mohammed
Out
Rakitsky Free
Trezeguet 2-3m
Emin Bayram Free
Botheim Free
IN
güldürüyorsun![]()
orta saha ve sağ bek de yazmalıyız ahbört.
gs için kafanı yiyeceksinniye ahbert
oyunculari elde tutup bir kismindan para kazanabilseydik o donem ah ah acemilik iste camianin avrupada ilk kez boyle bir basarili sportif surecten gectigi yillarYalniz Faruk Suren'in son 2 maddesi birebir yerine getirilmiş. Bir de A.Ş. fakat digerleri yerine getirildi mi unuttum. Gerci stad işi de onun zamaninda basladi sayilir
gs için kafanı yiyeceksin![]()
Faiz artma riskine dikkat çekmesi güzel. Mustafa Cengiz nasıl sabit faiz yerine böyle bir risk aldı hala anlamıyorum. Onun dışında anlattığı sistem de güzel yani yönetimlerin oradan gelecek paraya kafalarına göre dokunamaması, harcayamaması iyi dediği parayı ön gördüğü zamanda getirebiliyorss Galatasaray'ın kurtuluşu resmen.
Bence dediği en önemli şey bu projeleri 4-5 senedir hazırlıyorum demesi. Bu söylem güven veriyor. Başkanlığı düşündüğü buradan belli. Umarım gerçekleştirebilir, yaparsak fark yaratırız. Sadece yerel anlamda da değil. Altyapı projeleri de beni heyecanlandırıyor.Faiz artma riskine dikkat çekmesi güzel. Mustafa Cengiz nasıl sabit faiz yerine böyle bir risk aldı hala anlamıyorum. Onun dışında anlattığı sistem de güzel yani yönetimlerin oradan gelecek paraya kafalarına göre dokunamaması, harcayamaması iyi dediği parayı ön gördüğü zamanda getirebiliyorss Galatasaray'ın kurtuluşu resmen.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
klübe 1 milyar tl veren erden ağabey dursun diyorsa gidip de eşref diyecek halimiz yok.
Eşref bugün senin için kritik gün
Yap şovunu
Dursun Özbek abi gibi başlarında durup kasa kolaylığı sağlayacak, asıl yönetim kısmı Özgörkey ve saz arkadaşlarında olacak bence. Dursun Özbek çoğu işi berbat etti, işi ehline vermemişti ilk döneminde.Geçen seçimi Belmas'a Terim kazandırmıştı. Şimdi ise Erden Timur bu role büründü Dursun için. Benzer bir sonla yönetim birlikteliklerinin yürümemesi şaşırtmaz.
aynısını eşref, adnan öztürk birlikteliğinde de görüyoruz malesef. karakter yapılarına bakarsak eşref-adnan öztürk kavgası daha olası bence hatta, daha şimdiden girecekler birbirlerine nerdeyse.Geçen seçimi Belmas'a Terim kazandırmıştı. Şimdi ise Erden Timur bu role büründü Dursun için. Benzer bir sonla yönetim birlikteliklerinin yürümemesi şaşırtmaz.