Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Yüce efendidir - iyi GSlidir , babasını bilmem o kadar. Liseden beri (20 yıl yuvarlak) görmedim kendisini ama Voleybolda çalışmıştı diye hatırlıyorum. Erden Timur ile de tanışıklığı var, Basket Voleybolu götüreceklerdir. Diğerleri hakkında yorumum yok.

Efes maçında zaten Dursun'un solunda oturuyordu.

Cemiyet içinde bir kaç dinozor var böyle. Küçük olsun bizim olsun derdindeler. İşin komik yanı Galatasaray kendilerine ait görüyorlar. Eşref Hamamcıoğlu da bu tiplerden.

Bende aynısını düşünüyorum - Yani Eşref'in lobisi (maalesef Ünal Aysal dahil...) hiç bir şey satılmasın, üzerine satmaya yönelik çalışılmasın, GS'nin malı GS'de kalsın (ne olacaksa yerinde sayan , üzerine değerlendirme yapılmayan yerler) - yarın öbür gün lazım olur kafasındaymış gibiler.

Daha ötesi bir masa başından GS'nin sorununu çözecek formüller sohbet niteliğini aşmayacak şekilde konuşulmuş - olur varsayılmış.

Eşref'in "çözümlerini" gözlerdeki parıltı vardı hatırlar herkes kur korumalı model diye kurtuluş dendi, ona benzetiyorum.

Edit:

Bununla beraber, olduki Erden Timur 4 yıl - 6 yıl aralığında bütün bu projeler hayta geçti , para akışıda başladı ve bahsettiği borçlar zart zurt düşmüş 6 Milyar TL para durdu kasada kemiksiz. O paraya dokunan hain olacaktır ileride, para yokken borçlanarak 2 adama 50 milyon EU lar bağlanarak neler yaşadık. Birde öyle para dururken neler yapılır. Onu yönetmek BAMBAŞKA bir konu.

gtfhjkl.webp
image_2022-06-09_132556208.webp

Ajans 1905 güzel bir yayın yapmış.Dursun Özbek,Eşref Hamamcıoğlu,Burak Elmas,Erden Timur,Yusuf Günay ve Ekrem İmamoğlu gibi kişilerle kısa kısa röportaj yapmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt