Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 2000 kişi giriş kartını kullanmış 2 saat kapanma 1 saatte içerdekilerin verimi desek 4000 i geçer gibi duruyor.

Fatih Hoca gelmiş mi oy kullanmaya?
31901195-C65F-4CA4-B54C-809DEA67E46C_21638223.jpg

Vay vay vayyy…

IMG_7512.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Hoca gelmiş mi oy kullanmaya?

Fatih hocanın kulübü salladığı yok ki.

Profesyonel bakıyor, para verirlerse gelirim yoksa işim olmaz diyor. Ama lafa gelince divan üyesiyim diye kasılıyor.

Zamaninda Dursun'u en cok elestiren kisilerdendim. Size samimiyetle soruyorum, Dursun Ozbek'in onceki baskanligindaki yonetimden 2. kisiyi sayabilir misiniz? O zaman istedigi gibi at koşturdu ama bu sefer yonetimde ve A.Ş.'de gayet iddiali isimler var. Direk Metin Ozturk'un listesine sadece kendisi aday olsa Eşref'i desteklerdim fakat kabul etseniz de etmeseniz de yonetimi oldukca güçlü. Ayrica Erden Timur gelecekte Baskan olmak istiyorsa 2015 - 2017 arasindaki fiyaskoya bir daha izin vermemeli. Kağıt üstünde Dursun Ozbek baskan olabilir ama milyonlarca Galatasaraylı kendisini gizli Baskan olarak görüyor. Olası bir başarısızlıkta en çok yanan olacaktır.

Selamün aleyküm arkadaşlar.
Dursun Özbek Kazanmalı herşeye rağmen.
Diğerinin kazanması demek; statüko' nun, içi boş kibrin, halka tepeden bakan aşağılık kompleksi zihniyetin kazanması demek. Galatasaray'ın kaybetmesi demek.

Geçmişteki tüm hatalarına rağmen yolun açık olsun Dursun Başkan...

oylar ne zaman sayılmaya başlanacak

Zamaninda Dursun'u en cok elestiren kisilerdendim. Size samimiyetle soruyorum, Dursun Ozbek'in onceki baskanligindaki yonetimden 2. kisiyi sayabilir misiniz? O zaman istedigi gibi at koşturdu ama bu sefer yonetimde ve A.Ş.'de gayet iddiali isimler var. Direk Metin Ozturk'un listesine sadece kendisi aday olsa Eşref'i desteklerdim fakat kabul etseniz de etmeseniz de yonetimi oldukca güçlü. Ayrica Erden Timur gelecekte Baskan olmak istiyorsa 2015 - 2017 arasindaki fiyaskoya bir daha izin vermemeli. Kağıt üstünde Dursun Ozbek baskan olabilir ama milyonlarca Galatasaraylı kendisini gizli Baskan olarak görüyor. Olası bir başarısızlıkta en çok yanan olacaktır.

Aynı düşüncedeim hala iki başkandan birini seçemesemde - sadece inşallah ya Dursunun kendisi ya MÖztürk tayfası Erden Timur'u delirtmez (önü tıkandığında - atışmaya modu olduğu anda istifa eder gibime geliyor çünkü bu yapıda) . Ama dediğin gibi 2 sene sonra adayım be oyum şu anlık Erden Timur olacaktır. (yani bir zahmet seçim olmasın 2 sene yetti..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt