- 21 Ocak 2010
- 72.572
- 51.039
- 5.003
ondeymis son sadiklarda dursun agirlikli diyorlar ama esref sasirtici derecede ustun gorunuyor.3 sene boyunca hüzüne hazirlikli olalim esref döneminde
edit : yok hayir secimi takip etmedim henuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ondeymis son sadiklarda dursun agirlikli diyorlar ama esref sasirtici derecede ustun gorunuyor.3 sene boyunca hüzüne hazirlikli olalim esref döneminde
Fatih Hoca gelmiş mi oy kullanmaya?
Fatih Hoca gelmiş mi oy kullanmaya?
Dursun basganimin önünde egilY yedik.
Yaklaşık 2000 kişi giriş kartını kullanmış 2 saat kapanma 1 saatte içerdekilerin verimi desek 4000 i geçer gibi duruyor.
Zamaninda Dursun'u en cok elestiren kisilerdendim. Size samimiyetle soruyorum, Dursun Ozbek'in onceki baskanligindaki yonetimden 2. kisiyi sayabilir misiniz? O zaman istedigi gibi at koşturdu ama bu sefer yonetimde ve A.Ş.'de gayet iddiali isimler var. Direk Metin Ozturk'un listesine sadece kendisi aday olsa Eşref'i desteklerdim fakat kabul etseniz de etmeseniz de yonetimi oldukca güçlü. Ayrica Erden Timur gelecekte Baskan olmak istiyorsa 2015 - 2017 arasindaki fiyaskoya bir daha izin vermemeli. Kağıt üstünde Dursun Ozbek baskan olabilir ama milyonlarca Galatasaraylı kendisini gizli Baskan olarak görüyor. Olası bir başarısızlıkta en çok yanan olacaktır.
15:00oylar ne zaman sayılmaya başlanacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende öndeyim...beyaz listede herkesin başkanı benim.Eşref Hamamcıoğlu : Öndeyiz.