- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
100 yaşını geçmiş Ali Fuat amca oy kullandı. Velhasıl kelam tatilini şu veya bu sebepten ötürü yarıda kesmeyenler sağda solda Galatasaray üzerinden prim kasmaya çalışmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan Can Terzi: "Fatih Hoca'nın sandığına gittim. Henüz oy kullanmamış."
Hocam 15:05 de gelip biz bitti demeden bitmez diyerek oy kullanacak.
Hatalarından ders çıkarmış olamaz mı?galatasaray'ı icraya veren, bazı faturaları külübe ödeten kardeşiyle birlikte saçma sapan şeyler yapan adamı desteklemek ihanettir!!!!! hele o groskreutz mudur nedir tam bi skandal!!
süreyi uzatmazlar umarım 15 dk ya bitiyor
Oyda kuyruk oluşursa 15 dk falan uzatıyorlar. Her seçimde oluyor ama başka kişiye kart vs. verilmiyor.Olmamalı öyle bir şey - ertelendi marttan beri izleyip şurda geç kalmak gibi salak bir durum olamaz. Skandal olur , demokratikten maksimum uzak olur.
Yapmazlar yav
Kayıt/giriş herneyse yapanların haricinde diyorum tabii ki yavOyda kuyruk oluşursa 15 dk falan uzatıyorlar. Her seçimde oluyor ama başka kişiye kart vs. verilmiyor.
Bu herifi üyelikten atmamislar miydi yavBelli zaten ama
Erden Timur, Eşref'in son açıklamalarından sonra ben de kim kazanırsa destek vermek istiyordum ama bu açıklamalarla olmaz dedi. Bir de bunu basketbol için söyledi.Erden Eşrefle de calisir sorun olmaz bence.
Geçen geri aldılar ne yazık ki. Fatih Altaylı'yı vs. de geri aldılar. Cengiz yönetiminin attığı kimseyi kabul etmediler.Bu herifi üyelikten atmamislar miydi yav