Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.923
- 12.851
- 2.538
Sn. Esref Hamamcioglu kazanacak. Suphem yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir. "Albert Einstein"Valla ben orada netim. Elde bir denenmiş ve paçayı zor kurtardığımız biri var. Diğer tarafta denenmemiş biri var. İsterse leş bir yönetim sergilesin. Eşref kazansın.
Dursun’un makyajlanarak gelme çabasına kanmamak lazım. Yarım bıraktığı işi tamamlamaya geliyor. Bırak Ender’i, babamın oğlunu yanına alsa güvenmem
Format öyle - bazen hızlı sayıldıysa arka arakaya 2 sandık açıklıyorlar hemenSandik sandik aciklanmayacakmi yav?
Benimde beklentim bu yöndeBence Eşref 1800-1900 bandı
Dursun 2600-2700 bandı
gibi çıkacak hissiyatım var
Dursun 1 oy farkla alacak gibi.
Eed laptop üzerine vişne suyu döküldü sağolasınTansu Çiller konuşma yapıyor
Karşısında bir başkan adayı var Florya 20 dönümü Emlak Konuta satacağız diyen ve üzerine Kemerburgaz'a yap işlet devret modeli ile peşkeş çekeceğiz diyenValla ben orada netim. Elde bir denenmiş ve paçayı zor kurtardığımız biri var. Diğer tarafta denenmemiş biri var. İsterse leş bir yönetim sergilesin. Eşref kazansın.
Dursun’un makyajlanarak gelme çabasına kanmamak lazım. Yarım bıraktığı işi tamamlamaya geliyor. Bırak Ender’i, babamın oğlunu yanına alsa güvenmem
Eed laptop üzerine vişne suyu döküldü sağolasın