Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Burak Elmas başkan seçilirken ilk sandıklarda ne sonuçlar çıkıyordu unuttunuz mu yaw. Şu anki tabloda ben Dursun Özbek'in bu kadar yüksek almasına bile şaşırdım. Olay Liseli olmaktan farklı, küçük olsun bizim olsuncular şaşırttı beni. Demek ki daha heterojen bir grup varmış.

1654954936632.webp
imparator yine sahada gecen secimde oldugu gibi

Dönem arkadaşlarına denk geliyor galiba ondan bi varssyım üretiyor olabilirler
Bir geyik öğrenmişler millete satmaya çalışıyorlar. 2’si de Galatasaray liseli ve ikisi de yaşlı. Dolayısıyla ilk sandıklar ya Dursun’un ya Eşref’in dönem arkadaşı

2021 seçimlerinde Burak Elmas liseli değildi dolayısıyla ilk sandıklarda Eşref Hamamcıoğlu ezdi, 2018 seçimlerinde de Dursun Özbek ezmişti çünkü Mustafa Cengiz liseli değildi. Millet ezbere konuşuyor ilk sandıklar kafa kafaya gider, gençlerin tercihi belirler

Eşref 10 tane transfer yapacağım deseydi hava ters eserdi bunu kabul edelim. Kimse geleceğe bakmıyor anlık başarı lazım herkese. Normalde bu adamların aday bile olamaması lazım. İnanılmaz bir sezonu geride bıraktık milletin psikolojisi bozuldu resmen. Sonumuz hayır olsun ben kendi adıma kötü zamanlar geçireceğimizi hissediyorum adaylar onu gösteriyor. Kim kazanırsa kazansın pek umrumda değil gibi sanki.

1. SANDIK SONUCU:
METİN ÖZTÜRK: 32
İBRAHİM ÖZDEMİR: 5
EŞREF HAMAMCIOĞLU: 48
BURAK ELMAS: 27
YİĞİT ŞARDAN: 16

2. SANDIK SONUCU:
METİN ÖZTÜRK: 46
İBRAHİM ÖZDEMİR: 4
EŞREF HAMAMCIOĞLU: 72
BURAK ELMAS: 36
YİĞİT ŞARDAN: 12

3. SANDIK SONUCU:
METİN ÖZTÜRK: 38
İBRAHİM ÖZDEMİR: 4
EŞREF HAMAMCIOĞLU: 70
BURAK ELMAS: 34
YİĞİT ŞARDAN: 14

4. SANDIK SONUCU:
METİN ÖZTÜRK: 29
İBRAHİM ÖZDEMİR: 9
EŞREF HAMAMCIOĞLU: 47
BURAK ELMAS: 38
YİĞİT ŞARDAN: 18

ilk 10 sandikta eso dayi hep önde cikiyordu gecen secimde. bi rahat durun.

3 ve 4 sandiktan sonra kapadim. Su an durum.ne sarilar baskin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt